dissabte, 29 de desembre del 2007

Els peatges, un 4'16 % més cars

Els peatges de la Generalitat pujaran un 4' 16 % a partir de l' 1 de gener.
Aquest és l' últim regal de Nadal que ens ha ofert el govern d' esquerres i progressista, segons publicava ahir el DOGC.
El Túnel del Cadí és el que s' apuja més. També la C- 32, tram Túnels del Garraf; o la C- 16, Trams Terrassa-Manresa i Túnels de Vallvidrera, i un seguit d' eixos viaris més.
Tots sabem que a principis d' any tot s' apuja malgrat que els sous no s' apugen tant com el còmput total d' augments de preus que rebrem a finals de mes de gener.
Però el que resulta més insòlit és que l' augment que rebrem està per sobre de l' IPC i això ens ve donat per aquest Govern que s' autoanomena d' esquerres, progressista i social. Quina barra ! Des que governa el Tripartit, els peatges a Catalunya s' han pujat un 22 %.
Recorden les promeses electorals fetes pels diferents grups polítics del Tripartit ? Tots deien que treurien o bé reduïrien els peatges ! Recorden les xiulades i el repartiment d' adhesius en l' època del govern Pujol per part dels diferents grups polítics que avui integren el Tripartit ?
Pura demagògia i falsedats constants. El Tripartit 2 va comprometre's que al llarg de l' any 2.007 imposarien bonificacions i que s' eliminarien barreres. I el 2.007 s' està acabant i no han fet cap de les dues coses.
Ara només falta esperar que en les negociacions del Pacto Nacional de Infraestructuras, el PSC- ERC i ICV s' entreguin en safata al Gran Farsant de la política espanyola, ZP.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...