dimarts, 28 d’octubre del 2008

Convergents a la campanya americana

Diferents membres de CDC com David Madí, Carles Llorens, Ima Mis, Lluís Recoder, Marta Subirà o Ferran Fernández estan seguint de ben a prop la recta final de la campanya electoral americana.
CDC ha creat un bloc a Internet " Convergents a la campanya americana" on els citats membres del partit hi escriuran les seves impressions al llarg d' aquesta estada americana.
Per exemple, l' últim post escrit per Carles Llorens (Secretari de Relacions Internacionals de CDC ) ressalta la campanya "bruta" que estan fent seguidors de McCain contra Obama.
També el post fet per la Marta Subirà (regidora de Sant Cugat) ens explica com els seus amics prefereixen McCain i no Obama.
Un bloc interessant per esperar els resultats de les eleccions americanes.
El món pendents de la primera potència mundial, tan criticada i admirada, però sempre com a referent en tots els àmbits socials, polítics, econòmics, culturals.
Mentre USA avança, el President del Govern espanyol fa pataletes per assistir, el 15 de novembre, a la cimera de Washington per parlar de la crisis financera i econòmica.
Realment patètic l' espectacle que està fent la diplomàcia espanyola. Enlloc de preguntar-se per què no hi son o què s' ha fet per no ser-hi, es dediquen a mirar-se el melic i fer-se petons a les galtones i escampar arreu que Bush no els vol.
Ens volen fer creure que Bush és el furòncul de ZP en aquesta cimera. Mentre, Sarkozy l' anima i li toca l' esquena amb un somriure sota el nas.
Realment, la diplomàcia espanyola està sota mínims. Només faltava aquest gest de ZP per continuar essent la riota a nivell internacional.
Mentre Espanya tingui tantes bones relacions internacionals mai estarà en les cimeres dels Set més grans. Estaria bé que el truquessin Chavez i els seus amics presidents dictadors i li espetessin un " Por qué no te callas ?".
P.D.1 : Us recomano el post de Carles Campuzano sobre la Llei de Dependència.
P.D.2 : M' arriba des de USA que la victòria de Obama no està tan clara com ens volen fer creure l' Obamania europea.

6 comentaris:

Manel Balasch Esteve ha dit...

Hola Alba
Espero que guanyi l´OBAMA. Els republicans diuen que es un candidat virtual i que toca d´oida....pero penso que aixo es fals.
Penso que les actituts dels ultraconservadors republicans em recorden mon al "Aznar" un personatge que es creu estar per sobre del be i del mal.
Necesitem un canvi al EEUU (com a Catalunya), una economia mes real i menys virtual.
Potser no podra fer el que vulgui pero al menys no estarem en mans del "neo-lliberals" moralistes.

Rosa Nuria Aleixandre Cerarols ha dit...

Benvolguda Alba,
Saps que jo mai m'implico en les campanyes electorals dels altres països crec que es un error em molesta que ho facin amb el meu que en saben els de fora dels nostres problemes? dons el mateix, que guanyi avui ja ha guanyat l'Obama, que sigui un bon president un dels països mes importants del mon els mes influent s'ho mereix. nosaltres acceptar les seves decisions, com exigim que es faci amb les nostres eleccions a tots els països del mon.
Aquest mon necessita grans líders homes i dones per un moment com aquest, ojala! hagin elegit be i l’Obama ho sigui
Nuria
Ah! si llegi-ho el meu bloc veureu que n'hi ha que treballem força

Carles TV ha dit...

Cal que ens emmirallem tant amb EEUU? Què hem anat a veure? El color del confeti que tiren? Si l'Obama és negre o enllustrat? No tenim prou feina aquí amb les enèsimes sortides de to dels d'Unió? Osti tu, que pesats els tius aquests....

Alba Serra ha dit...

Hola Carles,

tens tota la raó del món. Serà que no tenim prou feina a casa.
Molt bo el teu comentari. Però ja se sap, allò de fora de casa " sempre és més bo".

Bé celebro que ens emmirallem amb països diguem-ne millors (prefereixo als Estats Units que no pas fer-me la foto amb els dictadors d' Amèrica Llatina) però pot ser n' hem fet un gra massa.

De fet a can Conver sempre hem fet campanyes molt americanes i la logística del partit ja deu pensar amb les properes. Esperem que ens portin un millor resultat que les del 2006.

Gràcies per la col.laboració. Ets un sol.

Alba.

Alba Serra ha dit...

Per cert, santa raó amb el tema Unió !!!

Sempre marcant la nota i el punt de distinció per tal de fer-se la parcel.la. Fixa't 1000 delegats al Congrés. Surten com bolets !

En Mas té feina i el delfí d'en Pelegrí ja es prepara.

Alba.

Alba Serra ha dit...

Hola Rosa Núria,

tens raó. Jo personalment, no m' hagués posicionat tant a favor d' un i en contra de l' altre, almenys com a partit. Però l' era Bush ha creat allò que se'n diu " la pesta o tot allò relacionat amb Bush ens fa fàstic".

Patètic que tots s' hagin definit tant. Ara ningú parla d' Afganistán, la guerra on més militars espanyols han mort. Però els mitjans ho tapen tot i les paraules del Gran Farsant " sacaré las tropas de Irak" ja no se'n recorda ningú.
Es veu que a l' Afganistán han anat a fer bitlles i, en canvi, a l' Irak tiraven míssils.

Quins farsants tots plegats.

Bé, sé que treballes molt. T' agraeixo moltíssim els correus de les teves intervencions. De fet, a can Conver n' hi ha que dormen tan al Parlament com al Congrés i Senat. Però això la gent ho ignora. Ets la Senadora més eficient.Això no t' ho treu ningú.

Segueix i endavant. Una Senadora per emmirallar-s'hi qualsevol.

Una abraçada,

Alba.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...