dijous, 31 de gener del 2008

Ordenances fiscals (I)

El proppassat onze de gener vaig fer un post titulat "Targa : primera il.legalitat administrativa",on denunciava la il.legalitat comesa per l' Equip de Govern d' Amer (ERC + CA) amb l' aprovació definitiva de les ordenances fiscals per l' any 2008.
Arran d' aquest fet, el Grup Municipal de CiU vam presentar una instància a la Delegació Territorial del Govern donant a conèixer la falta comesa per tal que s' emprengués les mesures adients.
Finalment, dimecres 30 de gener vam rebre resposta de Governació on se'ns notificava que la Delegació del Govern ja havia demanat a l' Equip de Govern de l' Ajuntament explicacions, per tal de poder contrastar la informació presentada per nosaltres i prendre les mesures corresponents.
Certament, Targa i Clermont estan al cas de l' al.legació presentada per nosaltres a l' Ajuntament i a Governació. També haig de dir que el Sr. Targa no li va agradar el post que vaig publicar per denunciar aquesta il.legalitat. Igualment, el Sr. Targa ha preguntat als meus companys de Grup si " feia cara de prevaricador" arran del meu post.
Miri, sincerament, el meu post no pretenia acusar-lo personalment però sí que jurídicament vostès han comès una falta greu. La seva actuació és una manifestació d' abús d' autoritat i això, en termes jurídics, es diu "prevaricació". Vostès han dictat una resolució arbitrària en un assumpte administratiu sabent que la resolució és injusta perquè finalment, perjudica al ciutadà i a la mateixa Administració.
Des d' aquí només demano que rectifiquin públicament la seva il.legalitat perquè estic convençuda que si el Grup Municipal de CiU no hagués presentat l' al.legació a l' Ajuntament el mes de desembre de 2007, i ara no hagués donat a conèixer a Governació aquesta nefasta actuació, vostès en cap moment rectificarien. I això és una mostra evident de mal govern i de poc respecte al ciutadà. Per cert, no fa falta canviar-se de cara, senzillament les actuacions són les millors cartes de presentació.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Alba, ets molt contundent fent Oposició, menys mal que som del mateix bandól, no m´agradaría gens tenir-te de rival Politica, ets molt dura , incisiva i directa.
Felicitats de totes maneres per la bona feina, que fas.

Alba Serra ha dit...

Benvolgut Edmon,

el post només reflexe la indignació davant d' una actuació barroera i mesquina per part de l' equip de govern del poble.

Avui cal parlar clar, sense embuts i amb respecte. Sinó no hi ha credibilitat.

Gràcies Edmon,

Alba.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...