dilluns, 12 de gener del 2009

Ramon Tremosa, un bon encert per l' Europa dels pobles

Ramon Tremosa és un bon encert per rellançar de nou el dret a l' autodeterminació dels pobles a Brusel.les.
Tremosa, professor titular de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona, Doctorat en economia i màster en anàlisi econòmic aplicat, és especialista en finançament autonòmic i defensor del model de concert econòmic per a Catalunya.
CDC ha fet una excel.lent aposta amb la figura de Tremosa per a les properes eleccions europees. Suposa un punt d' inflexió important en aquesta comtesa electoral. S' ha apostat per obrir el partit a un perfil clarament renovador, a un economista planer i accessible que pot apropar molt més la societat civil per què crea il.lusió i té uns objectius clarament marcats i coneguts per molts catalans.
A part, cal ressaltar la gran tasca d' Ignasi Guardans. Un erudit incomprès per molts convergents però que ha realitzat una excel.lent tasca a Europa.
La política és desagraïda i té aquest punt d' amargor, sobretot, quan un vol continuar servint el país i et relleven per enfocar un nou horitzó. Gràcies per la immensa i mai prou reconeguda tasca que ha realitzat l' Ignasi Guardans. Un home brillant, un animal polític fins el moll de l´ós, no sols per la seva brillant oratòria sinó per ser un treballador infatigable al Parlament Europeu. Gràcies.
Ara caldrà que Ramon Tremosa pugui fer un bon resultat i li permitin exposar i treballar pels pobles sense estat. La seva veu i experiència pot apropar la curta visió que encara hi ha a Europa sobre les estructures polítiques.

7 comentaris:

Carles TV ha dit...

Renovació i política no sempre va lligat. L'eternitat en els càrrecs és dolenta. No conec la tasca que ha fet en Guardans a Europa, segurement positiva, però trobo lamentable el rebec que està fent aquests dies amb l'elecció del seu substitut. Queda retratat.

Anònim ha dit...

ola senyoreta soc la silvia gonzalez de la clase de 6c
surs mol be a la foto weno men tinc k anar adeu fins dema

Alba Serra ha dit...

Hola Sílvia,

em fa molta il.lusió que hagis mirat el bloc. Ja veus que pràcticament parlo de política, allò que sembla ser no agrada o no importa a la gent.

Espero que em vagis seguint el bloc !!
Records a la família i una abraçada per tu.

Alba Serra.

Bartu ha dit...

ola senyoreta soc la marta bartoli vila de la clase de 6c estas molt wapa a la foto i el bloc es molt maco bueno men tinc que anar

bueno fins demà.
marta

Anònim ha dit...

ola senyoreta estas molt wapa a la foto
i el bloc esta molt be bueno men
tinc que anar

fins demà


marta

marta ha dit...

ola senyoreta estas molt wapa a la foto
es molt maco el bloc bueno men tinc que
anr

ens veiem demà fins

demà


marta

soc de 6c

del cole

Alba Serra ha dit...

Hola Marta,

moltes gràcies pels teus comentaris. Em fa il.lusió que la gent que coneixes, aprecies i estimes siguin seguidores del bloc.

Fa més d' un any que el vaig obrir i n' estic molt satisfeta. És una bona eina de comunicació perquè et pots apropar més al ciutadà més jove o aquell que té accés al món de les noves tecnologies.

Espero que em vagis seguint i s' admeten comentaris !!!

Molts petons i records a la família, a la Maria i per a tu una forta abraçada.

Alba Serra.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...