dissabte, 15 de setembre del 2007

President Pujol i l' Associació D' Aprop

L' Associació Màster Girona (AMG) ha organitzat un esmorzar-col.loqui per parlar sobre lideratge, amb el President Jordi Pujol.
L' associació agrupa els ex-alumnes del Màster en Direcció i Administració d' Empreses (MBA) de la Universitat de Girona i altres professionals de la gestió empresarial.
Aquesta associació porta organitzant, des de fa anys, debats, conferències, visites a empreses i altres activitats amb personalitats diverses del món empresarial. Actualment, alguns membres de l' associació han potenciat l' activitat creant la plataforma D' Aprop, com a eina d' enllaç entre l' empresa i la societat.
La tertúlia ha estat moderada pel director d' El Punt, Xevi Xirgo, el qual ha definit el President Pujol com " un líder nat perquè quan Pujol parla sempre es fa silenci. I els líders tenen aquesta qualitat". També ha comentat que "els líders tenen seguidors perquè il.lusionen però avui això no passa".
El director d' El Punt ha intentat encarrilar la tertúlia amb preguntes molt interessants com " vostè, en cap moment de la seva trajectòria li ha passat pel cap plegar per què estigués desanimat ?".
El President Pujol ha explicat que " mai es pot plegar quan s' estima una cosa de veritat. El que va al davant s'ho ha d' estimar més que ningú. I jo m' estimo el meu país, Catalunya".
També ha ressaltat que per "liderar cal il.lusió, confiança, estima i valors". Ho ha exemplificat mitjançant líders històrics com George Washington, Thomas Jefferson, kohl, Miterrand, entre d' altres.
Evidentment, la tertúlia ha anat per altres camins com ha estat la relació entre l' Estat espanyol i Catalunya. O la situació d' estar a l' oposició després de 23 anys, on hi ressalto una reflexió que ha pronunciat el President : " si tot se te'n fot, des de l' oposició pots ser molt feliç. Però CiU sempre actua amb seny i coherència. CiU l' importa la llengua, la cultura, l' educació, l' economia ... i tot allò que ens faria ser un gran país".
Al final, la tertúlia s' ha acabat perquè la seva senyora, la Marta Ferrussola, li ha recordat que havien d' anar a dinar a La Cellera de Ter.
Realment, ha estat un matí magistral, on tots els presents hem escoltat un Mestre irrepetible, únic i vivent.
Des d' aquí agraeixo la invitació a tots els membres de la Junta D' Aprop ( en Ricard Lloret,l' amic Jordi Martos, la Lluïsa Teixidor, la Joana Frigolé, en Josep Casals, en Miquel Pintó i en Dani Bernardo). Un cop més, gràcies per la vostra invitació.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
El president Pujol és el pare de la patria, té una força moral indiscutible, la Catalunya Moderna no s´entendria sense ell.
Un blog molt interessant, felicitats.

Anònim ha dit...

Gràcies Garmir. També el felicito pel seu blog. Molt amè i plural.

Alba Serra.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...