dimecres, 12 de setembre del 2007

Targa governa ?

Ahir vam celebrar la Diada Nacional de Catalunya mitjançant un acte unitari de tots els grups municipals a l' Ajuntament d' Amer.
Però la sorpresa, novament, va passar 10 minuts abans de l' acte quan l' alcalde d' Amer, en Xavier Targa es va dirigir a n' en Narcís Junquera confirmant-li que " la intervenció que li havia demanat a l' Alba Serra no la podrà fer perquè la resta de grups polítics a l' ajuntament si han negat".
Realment, em deixa estorada i em sobte que l' alcalde d' Amer no tingui paraula. Bé, de fet, deu ser habitual aquesta manera d' actuar si tenim present com va pactar el dia que es va constituir l' ajuntament.
Em pregunto si Targa governa realment amb un programa clar. Em pregunto si Targa rep pressions dels seus socis de govern ? Per què Targa em truca el divendres, 7 de setembre al capvespre demanant-me la meva opinió sobre l' acte institucional de la Diada i em demana que llegeixi i dediqui unes paraules per a commemorar la mort de Lluís Maria Xirinacs i , 10 minuts abans de començar l' acte institucional em confirma que no podré llegir les paraules dedicades al difunt perquè la resta de grups municipals no ho volen ?
Targa té criteri propi com a alcalde d' Amer o ha de fer "bondat" perquè els seus socis de govern no s' enfadin ?
No és cap amenaça, senzillament un avís : Sr. Targa, ja n' hi ha prou de tan "marejar la perdiu". Els cent dies de gràcia ja s' han acabat. L' Ajuntament d' Amer li cal un govern responsable, amb criteri i ètica.
Vostè va prometre transparència, diàleg i un bon govern. De moment, no hem vist cap actuació que confirmi aquests objectius.
Li exigeixo que faci una auditoria econòmica i urbanística d' aquests 8 anys de govern dels Independents d' Amer. Li exigeixo que expliqui per què ha parat obres civils que tenien llicència concedida per l' ex-alcalde i actual soci de govern, Joan Güell. Li exigeixo que governi amb lleialtat i ètica democràtica.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...