dimarts, 16 d’octubre del 2007

L' alcalde d' Amer signa a favor de Montilla

Aquest proper dissabte, 20 d’ octubre de 2007, se celebra la Conferència Nacional d’ ERC. Una Conferència que sembla es presentarà moguda davant el galdós paper que està fent ERC al llarg del Tripartit 1 i del Tripartit 2. De fet, l’ actual direcció d’ ERC intenta controlar qualsevol moviment que pugui molestar a Montilla i el PSC-PSOE. Dissabte, veurem si les dues plataformes crítiques d’ ERC, el Reagrupament .Cat –encapçalada per l’ ex-conseller Carretero- i l’ Esquerra Independentista- encapçalada per l’ Uriel Bertran, fan tombar el text de l’ actual direcció. Probablement, aquestes dues plataformes ho tindran molt complicat perquè l’ actual direcció d’ ERC s’ ha espavilat a crear el Manifest d’ Alcaldes d’ ERC on es recolza l’ estratègia actual del partit i es demana "unitat i responsabilitat". I aquí és on es veu el que arriba a fer el poder : l’ alcalde d’ Amer, en Xavier Targa i Piñol ha signat el Manifest. Ai las ! Segons diu el manifest “ el millor servei que pot fer Esquerra en aquest moment històric és continuar treballant des del Govern per tal de fer créixer el projecte de l’ esquerra independentista”. S’ ha de tenir molta barra escriure i signar aquest manifest davant l’ actuació d’ ERC al Govern de la Generalitat. No cal ser un independentista per reconèixer que l’actual direcció d’ ERC s’ ha venut el país i l’ ha entregat a mans d’ un home com Montilla i Zapatero, és a dir, a Espanya. Resulta surrealista demanar la independència i fer president de Catalunya a un home com Montilla. Està clar que ERC ha perdut el nord des de fa temps. I no ens ha de sorprendre que l’ alcalde d’ Amer signi el Manifest de suport al PSOE. L’ alcalde d’ Amer, en Xavier Targa, fa d’ alumne obedient i prescindeix de l’ estelada per enarbolar la bandera rojigualda. Targa prefereix mantenir Montilla al govern costi el que costi. Quin malson ! Amer té un alcalde que sota les sigles d’ ERC signa a favor de Montilla. Qui ens ho havia de dir als amerencs, que un suposat independentista ens col.loqués al costat de Montilla i d’ Espanya. Amer, vil.la mil.lenària que des de fa 8 anys està sotmesa a un guió sicilià i rocambolesc. I avui, s’ ha aixecat amb en Targa aixecant la rojigualda corrent darrera Montilla.

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
El que passi aquesta setmana a ERC pot trencar o consolidar el tripartit 2.0, peró en tot cas, els ponts de diàleg entre CIU i ERC han de existir,... ja es fa prou, per mantenir oberts aquests canals de diàleg?

Alba Serra ha dit...

Benvolgut Garmir,

tal i com van les coses està molt clar que les coses continuaran igual.
ERC està instal.lada en un status quo i no el volen deixar per res del món. Possiblement, les relacions amb els seus socis de Govern siguin cada dia més complicades però els hi és igual. I aquí està la clau. Montilla ho sap i els domina.
Ponts de diàleg ? que jo sàpiga, per part de CiU n' hi ha hagut sempre. Ja en l' era Pujol se'ls hi va oferir entrar en el govern l' última legislatura. Després de les eleccions del novembre de 2003 se'ls hi va oferir tot i més i van ser ells que no van voler. La història es va repetir l' 1 de novembre de 2006 i van tornar a ser els d' ERC que no van voler pactar.
És CiU o ERC ? Penso que és ERC que no els interessa, segons ells, per estratègia. I mentre, el PSC-PSOE va ocupant terreny a tots nivells i desnacionalitzant el país. Avui estem més lluny que mai de la plena sobirania. No serà per CiU això oi ?

Avui la direcció d' ERC ha agafat una estratègia equivocada. No és CiU l' enemic són els seus companys de Govern, però la seva absoluta amnèsia voluntària els hi priva de mirar més enllà que el cotxe oficial.

La seva estratègia és anar llençant globus sonda d' independentisme per aguantar la massa de seguidors de bona fe però el país i el seu alliberament s' ha quedat endreçat i demostren qui realment són.

Diàleg ? De ben segur que hi ha estat, hi és i serà sempre.

garmir ha dit...

Benvolguda Alba:
Penso que tens molta raó en gairebe tots els teus arguments, la finalitat de ERC es que sense poder CIU es trenqui i ells ocupin el seu lloc, junt amb el PSC, peró això després de les municipals ja s´ha demostrat que no passarà doncs CIU té un terra sólid i ho aguanta tot amb força. és questio de paciéncia.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...