dimarts, 30 d’octubre del 2007

Pujol amb els joves de la comarca

El proppassat divendres, el President Jordi Pujol va assistir a un sopar-tertúlia amb els joves de la comarca de la Selva i pobles veïns.
L' acte organitzat per la JNC de la comarca de la Selva va reunir més de 40 joves dels pobles d' Amer, La Cellera, Anglès, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari, Maçanet de la Selva, Les Planes d' Hostoles i Sant Aniol de Finestres.
El President Pujol va arribar al capvespre del divendres a la Plaça de la Vila d' Amer i va ser rebut per militants i simpatitzants. Com a curiositat de la jornada, cal ressaltar que l' Alcalde d' Amer (Xavier Targa) en assabentar-se que el President Pujol estaria al poble va voler rebre'l a la Plaça de la Vila. Targa va invitar al President Pujol a tornar a signar en el Llibre d' Honor d' Amer (Pujol havia estat a Amer altres vegades).
Un cop rebut per militants, el President es va dirigir ràpidament al sopar - tertúlia amb els joves. La vetllada va ser molt participativa per part dels joves, els quals, van manifestar al President la necessitat de què CiU albirés un horitzó el més ampli possible nacionalment parlant.
El President va admetre la necessitat d' avançar en autogovern però sempre que la cultura i la llengua no retrocedissin. Va reblar amb un " què en farem de tenir un país si perdem la llengua o les institucions ? ". El President va demanar als joves que treballessin pel seu país. Va fer un clam a l' activisme social, cultural i econòmic que tants il.lustres catalans i societat civil han fet fins els nostres dies. Va comentar que les idees i el coratge són essencials per tirar endavant el nostre país.
La vetllada va tenir un doble privilegi : a mig sopar va personar-se l' amic Roger Albinyana, Director del Cercle d' Estudis Sobiranistes i President de la Joventut Liberal Europea.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...