dimarts, 30 d’octubre del 2007

Cercle d' Estudis Sobiranistes

L' amic Roger Albinyana va poder parlar del Cercle d' Estudis Sobiranistes aquest proppassat cap de setmana amb un grup de joves a Amer.
El Cercle d' Estudis Sobiranistes va ser presentat a la societat civil catalana a finals de setembre, amb la finalitat de donar resposta a la via autonomista en què es troba actualment Catalunya.En el moment de la seva presentació es va fer públic un manifest.
Aquest organisme té com a principal objectiu confeccionar un argumentari jurídic que expliciti la viabilitat del procés d' independència de Catalunya.
Els seus principals ideòlegs són l' Alfons López Tena (vocal del Consell General del Poder Judicial) i l' Héctor López Bofill (professor de Dret Constitucional). Actualment, el Cercle està dirigit per Roger Albinyana, President de la Joventut Liberal Europea i gerent del Grup Hayek.

4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Sento discrepar, en aquesta ocasió, abans de l´independència, que perqué no, un dia la tindrem hem d´aprofondir en l´autogovern en les coses que ja tenim transferides, el nacionalisme personalista de CIU, és la formula ideal per compatibilitzar creixement económic amb progrés social, i obrir el cami cap a una possible independència.
és un problema de velocitats i/o gradualisme.
Una salutació.

Què t'anava a dir ha dit...

A veure si aconseguim alguna cosa perquè ara estem pitjor que mai entre la Renfe i un estatut que per poca cosa serveix. Malament anem.

Àlex Sáez ha dit...

Hola alba!

Conegut el teu bloc prometo seguir-te!
Ànims i força que vals molt!

Àlex.

Alba Serra ha dit...

Benvolgut Àlex,

m' alegra saber que l' oposició coneix altres blocs ! Bromes a part, t' agraeixo el comentari.

Suposo que enfeinat preparant la propera contesa electoral (oficialment no anomenat públicament).

Els millors encerts als "joves polítics gironins" que dediqueu un temps de la vostra vida a treballar pel país i la seva gent.

Salutacions,

Alba Serra.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...