dilluns, 11 de febrer del 2008

Nou Ple extraordinari

Aquest dimarts, 12 de febrer, tenim un nou Ple extraordinari convocat a les 13 h del matí. De fet, els regidors no ens sorprèn que l' Alcalde ens convoqui a mig matí per un Ple extraordinari, i a més, si tenim en compte que els punts de l' ordre del dia per aquest proper Ple són afers que d' importància urgent no en són : sorteig de les meses electorals per a les properes eleccions del 9 de març i una resolució de reclamacions i aprovació definitiva de l' expedient de modificació d' ordenances fiscals.
A part, és bo recordar que l' Alcalde pot convocar Plens extraordinaris quan vulgui i a l' hora que vulgui, és evident, però les sessions extraordinàries solen tractar temes o bé molt urgents o bé d' importància extrema. Però el que no deu recordar és que ja fa més de 3 mesos que no fem Plens ordinaris i menys, quin és el règim de sessions dels Plens ordinaris, el qual ell mateix ens va proposar i vam votar en un Ple de la corporació : el tercer dimecres de cada tres mesos a 3/4 de 10 del vespre. Per cert, l' últim Ple ordinari el vam celebrar el 25 d' octubre a les 9 del matí.
Deixant de banda aquests recordatoris, el Grup Municipal de CiU d' Amer estem satisfets perquè finalment l' al.legació presentada a Governació ha fet el seu efecte i certes ordenances fiscals no podran rebre la puja de preu prevista per aquest 2008 a l' incumplir el període d' exposició pública.
En el Ple d' aquest proper dimarts a la 1 del migdia votarem la modificació de les ordenances fiscals pel 2008.

4 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Alba:
Si no tens plena dedicació a la Politica els horaris dels plenaris que esmentes, son molt dolents, perqué segons a quines feines no et deixarien anar.
Suposo que ho fa per hostigar a l´Oposició.
Sort i feina.
P.S. ja explicaràs com ha anat tot.
Edmón.

Alba Serra ha dit...

Hola Edmon,

no, no tinc plena dedicació a la política. No cobro de la meva tasca "política".

Curiós oi que convoqui Plens en horaris laborals ? Deu tenir por d' alguna cosa.

El Ple ha anat com esperàvem. Ha admès la nostra al.legació i ha rectificat.
És evident que ha rectificat degut a l' al.legació presentada a Governació i a l' Ajuntament (la 1a cosa que vam fer).

Gràcies per les teves aportacions.

Alba.

Anònim ha dit...

Bones Alba.

Vull fer dos comentarirs. En primer lloc m'agradaria comentar que estic d'acord amb tu sobre que els horaris dels plens són una vergonya.

I per acabar, em podries explicar quines són les raons per les quals la formació Municipal de CiU no guanya per majoria absoluta? Tenint en compte que és tant competent.

Alba Serra ha dit...

Benvolgut anònim,

t' agraeixo la col.laboració i m' agrada saber que coincidim en l' aspecte dels horaris dels plens.

En referència al teu segon comentari doncs penso que no fa falta ressaltar que realment "som competents". De fet, des de fa molts anys, CiU d' Amer és el que ha fet més pel poble.
De fet, el terme "competent" no va lligat directament a la percepció que la gent d' Amer té d' aquests dues darreres legislatures.

Intueixo pel teu comentari que ets un/a observador/a nata de la realitat del poble. Em podries dir què s' ha fet el poble d' Amer durant aquestes 2 darreres legislatures ?
Us sembla correcte que l' Ajuntament d' Amer,és a dir, el poble hagi hagut de pagar durant 2 anys un deute reconegut de quasi 1.500.000 euros si a la cap i a la fi s' ha fet ben poc ?
Us recordo que el pavelló tenia una subvenció de 150.000.000 ptes. El pont del camp de futbol també rebia una subvenció per la seva totalitat.
Què s' ha fet al poble d' Amer durant aquests darrers mandats ? Doncs jo penso, que tal il.lustre anònim deduirà que poca cosa pel poble però sí per a guanys personals. Oi que sí ?

Per la seva informació, encara es deuen molts milions amb el constructor del pavelló (Sr. Sau).Igualment, és bo saber que encara avui, el Sr. Sau paga el rebut de la llum del pavelló i llavors ha d' anar a l' Ajuntament a cobrar-lo senzillament perquè encara hi ha connectada el corrent de l' obra. Quina deixadesa oi ?

Però per la seva informació, podem dir que a Amer durant aquests darrers mandats s' han realitzat gestions particulars ben curioses :
subhastes curioses com la de l' edifici de la Plaça de la Vila, 19.
També s' han adjudicat obres ben curioses oi? Perquè no em dirà vostè que el monstre de bloc de pisos de l' entrada del poble sigui un edifici ben curiós oi ?

Bé anònim a la seva disposició per a qualsevol dubte que tingui. Pot estar ben segur que CiU d' Amer és l' únic partit polític local que ha defensat, defensa i seguirà defensant els interessos de tots els amerencs, inclós el seu.

Per acabar, només recordar-li que CiU d' Amer va guanyar les eleccions aquesta darrera comtesa electoral. Llàstima que gent com vostè no ens hagués votat perquè de ben segur que si la gent tingués un xic més de responsabilitat doncs haguéssim obtingut majoria absoluta.

Salutacions cordials,

Alba Serra.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...