divendres, 29 de febrer del 2008

Ple amb el "misteri" del camp de futbol sense resoldre

Un Ple Extraordinari on allò més positiu ha estat el nombrós públic. Suposo que l' horari i el dia de la setmana hi deu haver ajudat.
El tema estrella del Ple ha estat el camp de futbol d' Amer. De fet, dels 9 punts de l' ordre del dia, 5 estaven relacionats amb el camp de futbol :
- S' ha aprovat el projecte i la convocatòria urgent per licitar l' obra de col.locació de gespa artificial.
- S' ha aprovat la subvenció concedida al FC Amer per a fer front a les despeses generades arran de no poder utilitzar el camp.
És evident que el camp de futbol d' Amer és una necessitat real. Fa anys que necessitem un nou camp i unes instal.lacions dignes. També és cert, que el FC Amer és l' entitat lúdico-cultural i esportiva que té més de 100 anys d' història. El FC Amer aglutina tot un sentiment de poble, d' unió i d' esportivitat. Per aquest motiu, el Grup Municipal estem al costat de l' entitat i volem unes instal.lacions modernes i dignificades.
També és cert, que la instal.lació de gespa artificial suposa una partida important : 683.390 euros. Però el que no estem d' acord és la situació en què s' ha vist el club arran de la "misteriosa" destrossa del camp.
Avui, el Ple de la Corporació ha modificat una partida pressupostària de l' any 2008 (30.000 euros) per a poder solventar un dèficit monetari produït al no poder utilitzar el camp de futbol.
Per què el camp de futbol d' Amer un bon dia va aparèixer mig destrossat ? Misteris o causalitats, la qüestió és que l' equip base del FC Amer i l' equip gran es veuen obligats a entrenar i a jugar al camp de futbol de l' Anglès. Això comporta unes despeses i nuls ingressos pel FC Amer.
Si fem un breu repàs dels fets ens trobem que a finals de maig de 2007, unes màquines d' obra pública tiren a terra les 2 columnes de llum per a instalar-hi unes de noves. En aquell moment, la lliga ja estava acabada i l' Amer FC pujava de categoria, 1a regional.
La primera setmana de juny, l' Amer FC juga la Copa Catalunya i el camp encara estava en condicions. Llavors l' estiu va arribar i el Sol i la Lluna van fer estralls : casetes i vestidors inutilitzables, parets i valles trencades, el terra destrossat.
Certament, a la Directiva del FC Amer se'ls hi havia promès abans de les eleccions la instal.lació de gespa artificial al llarg de l' estiu i part de tardor. Certament, la Directiva estava d' acord en tenir el camp inutilitzable al llarg del període en què es col.loqués la gespa. Però en què no comptava la Directiva era que el camp un bon dia aparegués mig destrossat (sense casetes i parets a terra).
Qui ho ha fet ? A qui s' han de demanar responsabilitats ? Per què s' ha arribat en aquest extrem ? Haurem de posar un nou Misteri al Sant Rosari, el Misteri del camp destrossat. Llàstima que per molts grans de Rosari que anem passant, el miracle serà impossible. I els més afectats són els jugadors, l' afició i el poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En tot cas hauran de ser dos els misteris a afegir, Alba, perquè no deixa de ser un bon misteri veure com us ompliu la boca amb elogis vers el club de futbol,sentir-vos a dir que esteu al costat de l'entitat, reconèixer els seus problemes, donar-los la raó per demanar una subvenció extraordinaria que els ajudi a fer front al seu dèficit i, a l' hora de la veritat, abstenir-vos en la votació per la concessió de l'esmentada subvenció, només amb l'argument de que no s'està d'acord amb l'estat en que es troba actualment el camp ¿ ?.
No era pas això el que es votava, el que es votava era ajudar o no al club.
Això sí és un bon misteri! O potser del que es tracta és de "nedar i guardar la roba"?
Carme Pujol

Alba Serra ha dit...

Benvolguda Carme,

en primer lloc agrair-te la col.laboració en el bloc.
En segon lloc, comentar-te que no cal afegir cap misteri a la realitat actual del camp de futbol.
El nostre vot no és cap misteri. No es tracta com tu dius de "nedar i guardar la roba", ans al contrari.
Amb el nostre vot posem en evidència una situació "misteriosa" a la llum pública.

Del que es tractava era de no haver hagut de votar MAI aquest punt. D' això es tractava!
El poble d' Amer donarem una subvenció degut als fets produïts al camp de futbol.
Si el camp no estigués destrossat, probablement, la subvenció de 36.000 euros no existiria.
La Directiva es troba amb aquesta situació degut a no poder utilitzar el camp (guixtes, propaganda dels patrocinadors, bar, etc).

Tot el suport al CF Amer, a la Directiva, als socis, als jugadors. Però mai donarem suport a les falsedats, a les irregularitats, als misteris produïts al camp.

La nostra abstenció s' ha d' entendre com a acte de rebuig a les destrosses misterioses i NO PAS COM A ACTE EN CONTRA DEL CF AMER.

És bo no fer creure "gat per llebre" Carme.

Nosaltres hem votat un SÍ a l' aprovació del projecte per a col.locar gespa artificial. Un SÍ a què es pugui solventar la col.locació al més ràpid possible.
Per tant, un SÍ al progrés i evolució del CF Amer.
Però MAI votarem per ser còmplices d' uns fets que avui són "misteriosos".
Per què s' ha destrossat? Actes vandàlics? Caram! no sabia que teníem "forçuts" personificats que tiressin al terra murs.
Qui ho ha fet ? Aclarim qui ho ha fet i llavors sabrem qui ha de pagar els 36.000 euros.
Això sí que s' haria un acte responsable. Qui hagi destrossat el camp que ho pagui ! El poble d' Amer porta uns anys pagant despeses perquè un Equip de Govern ha gestionat malament el poble. N' estem tips d' aquestes irresponsabilitats ! Potser és hora de parlar clar i aixecar " la catifa" en nom de la veritat.

Alba Serra.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...