dimecres, 24 de febrer del 2010

Rosa Núria Aleixandre rep la Insígnia d' Or del Consell General de Col.legis Oficials de Podòlegs

La senadora Rosa Núria Aleixandre rep la Insígnia d' Or del Consell General de Col.legis Oficials de Podòlegs per la tasca en la tramitació de la Llei del Medicament.
Per combatre la desafecció política calen molts canvis a tots nivells i un és la professionalitat i la meritocràcia de les persones que es dediquen a aquesta tasca tan maltractada en els nostres dies.
Rosa Núria Aleixandre és la portaveu de CiU a la Comissió de Sanitat del Senat.Una senadora infatigable dins la cambra alta de les Corts Generals : CiU té 4 senadors dels 10 més treballadors de la Cambra.Una n' és la Rosa Núria.
Fa pocs mesos també va rebre un guardó per la millor idea sanitària sobre les vacunes infantils.
Persones de la seva valua, talent i qualitat és el que més necessita la política. Una senyora brillant, intel.ligent, eficaç.
Els convergents podem sentir-nos honorats de comptar amb tanta qualitat professional. També el diputat Jordi Xuclà va rebre l' Ordre de l' Estrella de la Solidaritat Italiana en grau de Commendatore (la màxima distinció que hom pot rebre del Govern Italià).
Enhorabona i endavant amb la vostra gran dedicació pel bé comú.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...