diumenge, 21 de febrer del 2010

Santi Vila

Aquest matí, en Santi Vila ha estat presentat oficialment com a cap de llista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
Ha estat un acte de prospecció cap al futur : si l' Artur Mas va suposar el punt d' inflexió de CDC després de Pujol, Santi Vila simbolitza la nova generació de polítics convergents de les comarques gironines.
En Santi ha fet un gran discurs, un discurs trencador perquè amb la seva oratòria extraordinària ha clamat pel respecte, pels valors i les actituds, per l' alliberació de prejudicis però també ha clamat per un nou impuls per a les comarques gironines, per les noves tecnologies, pel talent i la cohesió social.
Ha revisat l' oblit que han fet el Tripartit amb els pressupostos de la Generalitat respecte les comarques gironines. També la manca de lideratge del Govern i la manca d' acció i decisió vers necessitats importantíssimes pel nostre futur immediat : eix ferroviari, llei de dependència, carreteres, prostitució, energies alternatives, ajuts a les PIMES i un llarg llistat de greuges.
Un gran discurs, carregat d' intel.ligència, sensibilitat, audàcia i respecte. Brillant.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...