dimecres, 16 de juliol del 2008

Ple Ordinari

Avui, dimecres, 16 de juliol tenim Ple Ordinari a les 19 h tarda. Per primera vegada l' Equip de Govern d' Amer compleix el règim de Sessions del Ple.
Dins dels punts de l' ordre del dia (tretze punts), n' hi ha tres d' interessants :
  1. Aprovar el Pressupost del 2008
  2. Reconeixement extrajudicial de crèdits
  3. Aprovació retribucions regidors

Finalment s' aprovarà (o no) el pressupost anual. És evident que s' aprovarà perquè sinó tindríem moció de censura i això ja hi haurà algun grup municipal que ho evitarà.

De ben segur que el pacte de la vergonya continuarà amb la seva complicitat. Veurem de nou com la transparència promesa continuarà absent del coneixement dels ciutadans del poble. Es vol aprovar un nou crèdit per a pagar deutes acumulats d' anys anteriors.

Molts proveïdors de l' Ajuntament finalment podran cobrar. " Ja era hora. Finalment cobraré les factures que fa 3 anys que se' m deu " deia un ex-proveïdor de l' Ajuntament.

Quanta raó que tenen. Però s' ha de demanar un nou crèdit per a poder pagar els deutes. Deutes contrets fa anys i que per tant, deurien tenir partida pressupostària en pressupostos anteriors. Però el Misteri de la situació Econòmico-Financera d' Amer encara continua.

I la transparència promesa brilla per la seva absència. El pacte kafkià sobrevolarà de nou aquesta tarda el Ple Ordinari d' Amer. La complicitat s' estendrà sobre el Pacte de les Vergonyes novament.

Fins quan el Misteri ? Per què no aixequem la catifa i ventilem l' Ajuntament ? Per què no es fa una auditoria econòmica real i una auditoria urbanística ?

Massa preguntes i cap resposta. El Misteri de la Complicitat continua com una aura silenciosa però punyent : " Tu calles però jo et cobreixo", aquesta és la resposta. Avui ho veurem de nou.

P.D. : Per cert, qui li molesti el post que es prengui un Tranquimacín amb un got de llet.

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Alba:
Quw vagi molt bé el plenari d´avui.
Edmón.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...