dissabte, 30 d’agost del 2008

ZP és a la Moncloa gràcies als 25 diputats de Catalunya. I ZP, un cop més, se'n riu de tots nosaltres. Els catalans que no vam votar el PSC-PSOE a les eleccions generals hem d' estar un cop més agraïts a tots els votants que han entronat a ZP. Gràcies!
Tots, més o menys, coneixem persones que van votar a ZP perquè votar PP era votar Aznar, la Guerra d' Irak, la dreta, l' espanyolisme més ranci, l' Església ... i unes quantes sentències més. Certament, aquestes persones, altres temps havien votat altres partits, i molts d' ells, mai havien votat el PSOE o cap partit d' obediència espanyola. Però, la por que " tornés el PP" els va fer emetre " un vot útil" en paraules d' aquests votants.
Des del 2003 que Catalunya es troba en una situació decadent. Decadent a tots nivells. I tot gràcies, a gent que suposadament estima i enarbola la nostra senyera i el nostre país.
Els catalans hem de memoritzar bé dues dates :
  • El 20 de desembre de 2003
  • El 28 d' agost de 2008

La primera és la que inicia la decadència de la pàtria gràcies al partit suposadament independentista, ERC. Gràcies a la cúpula directiva d' ERC, Catalunya es troba avui governada des de Madrid.

La segona data és la que tanca el cercle perquè gràcies als eco-progres de pandereta, posposem 3 mesos un acord de finançament que no existirà mai.

Ahir, el senyor Solbes ens va dir a la cara que " el Gobierno no incumple ninguna ley y que Cataluña no es una comunidad autónoma de las mal financiadas ". A sobre, els suposats polítics que han de "salvar la Pàtria" fan quatre discursos de tieta tronada. Presa de pèl és poc. Jo diria que ja n' hi ha prou d' aquesta repetida i sabuda història. Fins quan hem d'esperar ? Per què no ens plantem d' una vegada i portem fins el final la veritat i la realitat de casa nostra ? De què tenim por ?

Gràcies als votants que van votar a ZP les passades Eleccions Generals. Gràcies a la cúpula directiva d' ERC per aguantar l' escarni més gros que mai ha suportat Catalunya. Gràcies al millor comunista català que ha emplaçat el finançament per d' aquí a 3 mesos.

Només cal veure com està el nostre termòmetre nacional mirant TV3. Diàriament, l' edició del TN Migdia s' inicia amb una notícia no nacional. Ahir i avui, han iniciat el TN amb les eleccions americanes, més ben dit, només parlen d' Obama i els Demòcrates. La segona notícia ha estat per Madrid i finalment, el finançament ha estat la 3a notícia !!! Un drama, senyora Terribas. Què pensa fer ? TV3, un desastre.

P.D.1 : Excel.lent l' aposta femenina de Sarah Palin com a candidata a Vicepresidenta dels EEUU pel partit republicà.

P.D.2 : Em comenten des dels Estats Units que les eleccions seran molt disputades i que la diferència entre Obama i McCain no serà tan àmplia. La web de la convenció republicana : http://www.gopconvention2008.com/

P.D.3 : Ràdio Moncloa fa córrer que ZP li importa un rave el vot que emetin els 25 diputats del PSC. No els necessita per res. Ahir es va veure clar com el PP aplaudia a Solbes. També es fa córrer que si els 25 diputats del PSC voten a favor dels pressupostos, ZP resarà perquè ERC trenqui el Tripartit i posi a Montilla al Califat de Còrdova.

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Alba:
Un análisi molt agut que jo no hagués sapigut fer tan clar i sintetitzat, avui al meu Blog posaré un enllaç a aquest post doncs crec que s´ha de llegir molt.
El que em sorpren es que apostis per Mac Cain, quan el propi Artur Mas al seu videoblog parla de que ell vol semblar-se a Obama.
Edmón.

Manel Balasch Esteve ha dit...

Ostres Alba, no et feia republicana.....
Be, no es pot ser perfecte...ja ja ja
Jo espero que guanyi Obama, tot i que m´agradaba mes Hillary Clinton

Estic de sindrome post-vacacional i es bastant dur...

Una abraçada
Manel

Alba Serra ha dit...

Hola Manel,

gràcies per les teves aportacions. No, no és que em defineixi clarament pels republicans ni per McCain.
La meva aposta hagués estat per Hillary Clinton però l' Obama no m' acaba de fer el pes. Tampoc McCain. Per tant, seria una "indecisa" en cas que fos americana.

La meva opinió era per ressaltar que els mitjans de comunicació públics de Catalunya i l' Estat espanyol estan constanment ressaltant més Obama que McCain. Penso que no hi ha una opinió neutral i compensada, tot al contrari, se'ls hi veu massa la tendencia. Això no m' agrada.

Entenc que hi havia la Convenció Demòcrata però coneixem més Obama que McCain.

Penso que McCain no és Bush i que Obama no és Hillary Clinton.
Em costaria votar Obama quan he sentit com Hillary el "destrossava" comparant les seves campanyes electorals. Em costa veure una imatge neta dels Demòcrates.

Crec que USA necessita un canvi però no sé si és Obama.

Bona reentré. Jo avui també m' he incorporat de nou a la feina.

Seguim en contacte i a veure què succeix el proper novembre a USA.

Una abraçada,

Alba.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...