dimecres, 22 de juliol del 2009

LICITACIÓ del CONSULTORI LOCAL d' AMER

Finalment ja ha arribat la licitació pública del NOU DISPENSARI d' Amer per part de GISA.
En data 16 de juliol de 2009, GISA (l' empresa pública de la Generalitat de Catalunya) ha anunciat la licitació del nou dispensari (cliquin a sobre i vagin a Documents específics i cliquin a Resum CLT - 07984).
En data, 13 d' abril del 2008 vaig fer un post " Frenem el nou dispensari local " on explicitava que en un plaç de mesos tindríem licitada l' obra del nou dispensari.
També deixava constància que malgrat en aquells moments l' obra estava en fase de redacció del projecte pels arquitectes Martínez Torruella i Vitaller, l' última paraula la tenia l' Equip de Govern (ERC + CA), és a dir, Targa i Clermont.
Ha passat més d' un any, i en l' últim Ple celebrat a Amer, és a dir, el passat mes de febrer de 2009 - per tant, com sempre incorrent la llei de Règim Local en la celebració de Plens - vam posar sobre la taula, una nova possibilitat de terreny per a poder realitzar el Dispensari.
El Grup Municipal de CiU va proposar construir-lo a l' edifici de Ca les Hermanes (ex-geriàtric privat d' Amer).
De fet, el Grup Municipal de CiU vam entrevistar-nos amb el Bisbat de Girona per saber si estaven disposats a vendre l' edifici.
Evidentment, la resposta va ser afirmativa. Fins i tot, ens van oferir la possibilitat de fer una permuta.
En aquest darrer Ple, el senyor Alcalde d' Amer es va comprometre a posar-se en contacte amb el Bisbat per saber l' oferta i les seves possibilitats.
És evident que el Sr. Targa vol un despatx ben bonic al Nou Consultori Local. Vol que la gent d' Amer es desplaci fins a la pista de l' institut per a poder anar de visita al metge.
L' Equip de Govern d' Amer li importa un rave el desnivell, les caminades, la distància fins a la farmàcia, la gent gran del poble i tots els inconvenients que portarà aquesta nova construcció. Senzillament, tots els clams i precs que s' han fet arribar a l' Equip de Govern i també a l' anterior equip - Independents d' Amer - se'ls passen per l' esquena.
Poca cosa queda a fer. Si miren l' enllaç veuran tota la redacció del projecte. L' any 2010 a Amer hi haurà el Nou Consultori Local a la pista de l' institut.
L' obra iniciada per Güell i executada per Targa i Clermont. O millor dit, l' obra pòstuma perquè tothom pugui recordar què han suposat els 8 anys dels Independents d' Amer i la continuïtat amb Targa.
Tants caps, tants barrets. Un nou capítol del serial " Aires nous i el Botxí silenciós ", dos cares de la mateixa moneda.
Esperem que vinguin nous aires perquè els que s' apropen semblen turbulents.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...