dimecres, 30 d’abril del 2008

Ple Ordinari

Avui, dimecres, 30 d' abril de 2008 estem convocats a un Ple Ordinari a les 18 h tarda.
Després de 6 mesos sense cap convocatòria del mateix i incomplint la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local, l' Equip de Govern d' Amer ha convocat sessió ordinària.
Un Ple convocat a més córrer senzillament per a poder adjudicar definitivament la gespa del camp de futbol d' Amer.
Als regidors se'ns va convocar dissabte, 26 d'abril a la tarda, i dilluns, 28 d' abril, a 2/4 de dues del migdia ens truquen de l' Ajuntament convocant-nos a una Comissió Informativa sobre els punts del Ple per a les 6 h tarda.
Un Equip de Govern que demostra una mínima planificació. Un Equip de Govern que incompleix reiteradament la Llei. Un Equip de Govern que actua despòticament però ven la imatge de democràtic.
Els Plens ordinaris s' havien de celebrar cada tercer dimecres de cada 3 mesos al vespre, segons el règim de sessions de Plens Ordinaris votat el passat mes d' octubre de 2007 i proposat pel mateix Alcalde.
Personalment estic cansada d' aquesta manera d'actuar d' aquest Equip de Govern. El que hauríem de fer tots els regidors és no anar avui al Ple Ordinari. I demostrar al senyor Alcalde d' Amer que està en minoria.
El que cal fer és demanar explicacions de la poca transparència que hi continua havent a l' Ajuntament d' Amer : per què no es fa una auditoria financera-econòmica ? per què no es fa una auditoria urbanística per saber i conèixer els disbarats que s' han fet a Amer al llarg d' aquests 8 anys, tal i com es pot veure a la fotografia del post, on aquest monstruós bloc de pisos que s' està acabant a l' entrada del poble incompleix la normativa ? Per què encara no tenim el pressupost de l' any 2008 si ja estem a mes de maig ? Per què tan poca transparència ? Hi ha un " pacte kafkià amb el diable ? Per què no se'ns explica la realitat del nou dispensari local, el qual, ja hi ha la maqueta feta ? Per què no s' exposa al públic aquesta maqueta ?
És evident, que la gent que treballem a compte propi o per altres tenim una agenda bastant apretada i no disposem de les fantàstiques excedències o baixes com d' altres.
Demà els hi explicaré com ha anat el Ple Ordinari finalment convocat per aquest poc transparent i ineficaç Equip de Govern d' Amer.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...