diumenge, 13 de març del 2011

500 raons per parlar català


L' amic David Pagès i Cassú, presenta aquest proper dimecres, 16 de març a les 19 h vespre, el seu nou llibre " 500 raons per parlar català".

La presentació del llibre es farà a la seu d' Òmnium Cultural a Barcelona i hi intervindran Miquel Strubell, Vinyet Panyella i el mateix autor.

El pròleg del llibre fet per Carles Duarte resumeix molt bé el contingut que ens vol transmetre l' amic David " fa goig capbussar-se en aquest vast inventari d' arguments que ens refermen en el compromís amb la necessitat de fer de la llengua catalana una expressió natural i quotidiana de qui som, del que creiem, de com sentim ...".

En David Pagès i Cassú és un gran activista cultural gironí, patriota fins al moll de l' ós i amb una gran qualitat humana i extraordinària sensibilitat pel que fa al món cultural català. En David és una persona que dia i nit treballa per la cultura catalana des de diferents àmbits i sempre amb la senzillesa i gran humanitat que el caracteritza.

Esperem poder gaudir ben aviat, de la presentació del llibre en terres gironines.








Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...