dimecres, 9 de setembre del 2009

El llorer de Mossèn Cinto Verdaguer

Aquest proper dijous, 10 de setembre, a les 19 h tarda, l' associació Amics Gironins de Verdaguer, farà una conferència a la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva titulada " Verdaguer : ahir, avui i sempre".
Des de fa uns quants anys col.laboro amb l' associació Amics Gironins de Verdaguer, la qual, l' encapçala l' amic i activista cultural David Pagès i Cassú.
Al capvespre de la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, el gran poeta nacional de Catalunya tornarà a reviure de nou a Riudellots de la Selva. Després de la conferència sobre la vida de mossèn Cinto Verdaguer i llegir uns quants dels inmillorables poemes verdaguerians, el poble de Riudellots retrà homenatge a la figura de Verdaguer plantant llorers a la plaça de l' Església.
Una jornada verdagueriana que dóna més força a la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, davant els escenaris tan crispats cap a la nostra identitat com a poble, ens fan més falta herois nacionals i referents culturals que enforteixin encara més el sentiment d' identitat catalana i de nació.
Endinsar-se al món de Verdaguer és un bàlsam i un antídot per a seguir treballant pel nostre patrimoni cultural com a país.
Bona Diada.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...