dilluns, 21 de març del 2011

Conferència Carlos Andreu - " Atrévete a conocerte "

El consultor i conegut speaker, Carlos Andreu, farà una conferència titulada " Atrévete a conocerte ", el proper dijous, 24 de març a les 20 h vespre, a la seu central de La Caixa (c/ Creu, 31). L' entrada és lliure, per tant, tothom hi és convidat.

L' acte organitzat per l' Associació Alumni Girona - Alumni Universitat de Navarra porta un parell d' anys organitzant actes lúdico-culturals i esportius a la ciutat de Girona. 
Aquest proper dijous, ha apostat per un reconegut coach, consultor, formador, speaker i professor universitari reconegut a nivell internacional.

El consultor ha publicat recentment un llibre " Del ataúd a la cometa ", el qual, considera que l ' èxit en la vida depèn bàsicament de tres variables : la satisfacció personal, l' actitud mental positiva i l' autoconeixement.

En aquests temps de crisi econòmica i de valors, proliferen a la nostra societat gurús o encantadors de serpents, els quals, hàbilment sedueixen a persones que necessiten referents per a poder continuar caminant i avançant.
Aquest no és el cas de Carlos Andreu, el qual, amb la seva joventut porta un bagatge molt ampli en la formació de directius d' empreses tan a casa nostra, com a l' Estat espanyol, com a nivell internacional.


Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...