dijous, 15 d’octubre del 2009

Demà, divendres, a les 13'30 migdia està convocat un Ple Extraordinari amb dos únics punts en l' ordre del dia :
- Adjudicació provisional de l' obra Rehabilitació del Local Polivalent de l' estació, Fase I.Aprovació si s' escau.
- Projecte d' urbanització dels c/Girona - Àngel Guimerà. Divisió en dues fases.Aprovació definitiva.
És evident que un alcalde pot convocar plens extraordinaris quan cregui oportú però la manera en què convoca els plens el sr.Alcalde d' Amer és singular : tots els convoca en dies i hores intempestives perquè així molts de nosaltres no hi poguem assistir.
Aquests dos punts de l' ordre del dia són tan importants per què passin a ser Extraordinaris ? Doncs NO, rotundament no.
Per què actua així el sr. Targa ? Senzillament perquè no hi ha un projecte de poble i perquè està en mans de l' oposició. Llavors, per passar com el bo o el salvador del poble, fa córrer que un o altre punt no s' han aprovat per culpa dels regidors de l' oposició.
Sincerament, el sr. Targa m' ha decebut com a alcalde. Actua d' una manera despòtica i l' importa un rave el tarannà del poble.Si suposadament volgués fer bé la seva feina buscaria sinèrgies amb els membres de l' oposició degut a la seva feble situació política; convocaria plens seguint l' ordre dels plens que ell mateix ens va proposar i que mai compleix; aprovaria els pressupostos anuals i no com ara, que essent al final de l' últim trimestre de l' any encara s' han d' aprovar els pressupostos de l' any 2009 i caldria aprovar amb urgència els de l' any 2010.
També, trucaria a tots els regidors per convocar-los a les comissions informatives i no com ara que ja ni et truquen i les convoca a la 1 del migdia. Per exemplificar-ho, avui al migdia a la comissió informativa només hi havia l' alcalde i el nostre cap del grup CiU.
Per altra part, es veu que l' Equip de Govern ha contractat un nou treballador, un dinamitzador cultural vinculat a ERC. Ara caldrà saber quina és la seva funció, com ha estat contractat i què ha de desenvolupar.
També, si l' alcalde tingués un xic de charme polític no despatxaria al personal d' associacions lúdico-culturals del poble d' avui per demà. En poc temps, ha despatxat a dues persones per col.locar-hi a dit els seus amics.
El sr. Alcalde ens prèn el pèl i crec que ja n' hi ha prou. Amer no es mereix això. Amer ja ha perdut el temps al llarg de 8 anys amb l' era Güell i ara també amb l' era Targa-Clermont.
Tot i així, el serial " Dos cares de la mateixa moneda" no s' ha acabat. Hi ha coses, moltes coses, que algun dia hauran de sortir a la llum.
P.D.1: El Tripartit s' ha negat a suprimir l' Impost de Successions, tot i que ERC va votar a favor de suprimir-lo al Congrés de Diputats. En canvi, al Parlament de Catalunya es nega a treure'l. Quins farsants, com sempre !

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...