dimarts, 10 de novembre del 2009

" I'm catalan, I love freedom "

Demà dimecres, 11 de novembre a les 11 del matí s' inicia la campanya " I'm catalan, I love freedom " per reivindicar el dret de Catalunya a tenir i ser un estat propi.
El passat 7 de març ja es va celebrar una manifestació sota el lema " Volem l' Estat propi " a Brusel.les. Aquest acte ha estat fins avui l' acte reivindicatiu més important del poble català fora de les nostres fronteres.
D' aquesta manera es tornarà a explicar a la comunitat internacional el cas català.
En l' acte de demà i intervindran Joan Solà, Toni Strubell, Oriol Junqueras i Enric Canela.
Tots els eurodiputats rebran un exemplar del llibre " Deu Mil en xarxa per l' Autodeterminació"
Amb aquest acte s' iniciarà la campanya que tindrà continuïtat fins al final de la presidència espanyola de la Unió Europea, per tal d’aconseguir que la veu de Catalunya ocupi el seu lloc en el món.
P.D.1 : Divendres, 13 de novembre, hi ha convocat un Ple Extraordinari per declarar la nul.litat de l' edifici monstruós de 76 habitatges, situat a l' entrada del poble d' Amer.
P.D.2 : L’associació STIC.CAT organitza la I Campanya Solidària 2.0, amb l’objectiu de recollir fons per a la Fundació Banc dels Aliments.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...