divendres, 12 de novembre del 2010

COMENÇA EL CANVI


COMENÇA EL CANVI. Aquest és el lema que ha de portar al país a bon port. L' any 2006 vaig tenir l' honor de formar part de les llistes al Parlament de Catalunya i representar la Selva Interior. Enguany ens representa la Montserrat Roura.

Aquests set anys de Tripartit han suposat per Catalunya un llast molt gran. El Tripartit ha viscut l' època d' or econòmica però també la decadència.
CiU té altra vegada un gran repte : guanyar les eleccions i poder governar bé. No serà fàcil. L'  arc parlamentari del catalanisme es presenta massa segmentat i això pot perjudicar Catalunya.
Per això és necessari que CiU pugui obtenir uns bons resultats per a poder governar bé i millor.

Ara tenim 15 dies per explicar què ens agradaria portar a terme en cas de guanyar i governar. El que està clar és que " brindis al sol" no se'n poden fer. No es pot prometre res perquè primer s' ha de saber com està realment l' economia de la Generalitat.
Tot i així, Artur Mas té com a idees fonamentals de país l' economia i l' educació. Dos trets bàsics de l' estat del benestar d' un país, els quals, més que mai estan allunyats de la societat civil catalana.

Cal fer una bona campanya, d' apropament i amb credibilitat. No podem prometre ara i llavors veure que no és possible.Una campanya amb il.lusió i respecte és ben rebuda per tothom.

Avui Comença el Canvi per una Catalunya millor.

P.D : Programa electoral CiU :     http://www.ideespelcanvi.cat/



Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...