dimarts, 16 de juny del 2015

EL MÉS CREÏBLE PEL 27 DE SETEMBRE, PRESIDENT ARTUR MAS



El Molt Honorable President Artur Mas és avui l' únic líder polític català  fiable que pot portar Catalunya a la independència. 
Ho ha demostrat i ho demostra cada dia. L' últim exemple n' és l' entrevista realitzada per Iñaki Gabilondo al President Mas.Brillant, lúcid, intel.ligent, amb idees clares i fermes, amb rigor i serietat. 

Ha respost totes les preguntes sense embuts. Ha parlat clar i català. Per això la Brunete i l' establishment espanyol el volen fulminar. 
Davant d' aquests fets només ens toca recolzar-lo, donar-li tot el nostre suport perquè ell sigui el President l' endemà del 27 S i pugui liderar el procés cap al nostre alliberament nacional.

Per altra part, ens cal no crear més confusió ni desordre. Ara ens cal unitat, passió, seny, deixar de banda lluites caïnites que no porten enlloc i ajuntar-nos per aconseguir arribar al 27 S amb força i autoestima. 
Per què només cal llegir el mapa espanyol després de les eleccions municipals i veurem que hi ha una àmplia divisió política provinent de partits que volen dinamitar el procés. Això no ho podem perdre de vista : Podemos, Ciutadans, Societat Civil Catalana, Vox, PP, Més per Barcelona de l' Ada Colau ...

O ens unim per aconseguir la nostra fita nacional o tots aquests partits, presents ja a casa nostra, van dividint i disgregant el vot. No podem badar. Tenim, allò que es diu " l' enemic a casa". I ara només faltava la divisió d' Unió Democràtica de Catalunya, amb Duran i Lleida dinamitant Convergència Democràtica de Catalunya. 

Diuen que els que no han entès la història, aquesta es torna a repetir. Nosaltres ja l' hem repetit i ara, amb la oportunitat històrica a tocar, no deixem que ens manipulin i siguem ferms i creïbles. Anem junts per una causa comuna. Si totes les forces polítiques que lideren el procés van units, les batzegades i els cops  que estem rebent i rebrem sempre seran més lleugers. . 


Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...