dimarts, 14 de juliol del 2015

En clau de país : junts el 27 S


Sembla que hi ha un principi d' acord per la llista unitària del 27 de setembre on, a part de persones de la societat civil, també hi serien el President Mas i el president d' ERC,  Oriol Junqueras. 
A aquest principi d' acord també s' hi pot afegir els Demòcrates de Catalunya ( ex membres de Unió) i el MES ( ex membres del PSC). Els qui  sembla que al final no s' hi afegiran serà la CUP, tot i que diuen que compartiran l' estratègia independentista. 

Després d' aquesta llarga agonia que hem patit al veure que tothom " escombrava cap a casa" sembla que ha sortit finalment el sol i podrem dir, ara sí, que farem una llista unitària, una llista plural d' integrants de diferents àmbits però units per un sol objectiu : la independència de Catalunya. 

El President Mas sembla que no l' encapçalarà sinó algú de la societat civil. Aquest devia ser el principal escull a resoldre. Mira que fa 300 anys que divaguem, ens maltracten cada dia però entre nosaltres " ens matem perquè el President no l' encapçali ". Tristor, petitesa .... però si així ha de ser per tirar endavant una llista unitària doncs així sigui. 

Ara cal posar-hi fil a l' agulla i amb molta intel.ligència però sense perdre el temps, cal anar a trobar a persones indecises, persones que dubten per l' endemà i el futur després del 27 S.

No badem ni un segon més. Com deia el President Pujol ,"ara no toca". Ara ens toca anar tots junts, deixar les tonteries i anar per feina, treballar per l' alliberament nacional de Catalunya. 







Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...