dijous, 13 de maig del 2010

ZP, caiguda lliure

El pitjor President que mai ha tingut l' Estat espanyol tocat i enfonsat. S' ha acabat l' estela de treure conillets blancs i bufons del barret màgic quan les coses pintaven bastos.
Capcot i concís s' ha presentat davant els espanyols i ens ha deixat anar un reguitzell de mesures per, finalment, intentar solucionar la greu situació econòmica-financera de l' Estat espanyol.
Finalment el Gran Farsant ha reconegut que hi ha crisis, que ens haurem d' estrènyer els cinturons, que les coses no són tan fantàstiques com sembla. Avui, finalment, ha dit que Espanya no és Grècia però quasi.
Sempre he dit que no servia com a president. Però un país bananero com Espanya que canvia els presidents a cops de cassoles i olles, què volem esperar ? D' acord que la conjuntura econòmica és dolenta des de fa 3 anys però aquest mentider va entrar i governar una legislatura on encara la crisi estava llunyana. La primera legislatura va viure de les rentes que havia deixat el PP. Es va trobar una guardiola molt millor de com ell la deixarà.
De totes maneres, ZP no hagués près totes aquestes mesures si no hagués rebut les pressions d' altres països de la zona Euro i dels Estats Units.
S' ha acabat de fer el " Pinocho" i de fer malabars. S' ha acabat el " talante" que no ens ha portat enlloc. S' han acabat les mentides compulsives amb aire de no haver trencat cap plat. Ara sí que s' ha hagut d' aixecar davant la bandera d' Obama i el poder alemany de Merkel. S' ha acabat de repartir a tort i a dret els diners que no són seus.
ZP s' ha acabat, malgrat que ho haguem de pagar entre tots la seva desastrosa política social i econòmica.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...