dissabte, 26 de setembre del 2015

El vot de la nostra vida. Se'ns dubte !


Diumenge, 27 de setembre de 2015 serà una data històrica pel poble de Catalunya. 
Venim de molt lluny, venim de generacions i generacions que han treballat per construir un país lliure i sobirà. 
Avui ho tenim a l' abast, ho tenim a tocar. Diumenge farem història perquè Catalunya serà finalment lliure de ple dret. 

Nosaltres decidirem qui som i cap a on volem anar. Portem un llarg camí de derrotes però avui aquests moments ens esperonen a obtenir la millor de les victòries, la millor de les esperances per ser un poble lliure. 

Per què no podem aconseguir la llibertat del nostre poble, si ho fem d' una manera pacífica i democràtica ? Per què se'ns priva de poder expressar-nos lliurement ? Per què ens amenacen amb corralitos, amb no cobrar pensions, amb deslocalitzacions d' empreses, amb fer por amb els nostres diners ?  

Junts farem història, vivim la història, fem una gran història, diria la millor història dels últims temps. I la fem amb dignitat i pacíficament. 

Diumenge, ens cal un resultat impecable, contundent i incontestable. Junts pel Sí i la CUP són les úniques eines que ens poden portar més lluny, que ens poden portar a un futur millor.

Diumenge, 27 de setembre serà el dia del nostre alliberament nacional. El nostre futur està a les nostres mans.Per tant, diumenge podem construir un país millor, un país amb més benestar, amb més llibertat, amb més justícia social, amb més dignitat, amb més prosperitat econòmica, amb més il.lusió i esperança. 

Jo votaré Junts pel Sí. El vot de la nostra vida està a les nostres mans. Fem-ho possible !



Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...