dilluns, 30 de març del 2009

" Los gobiernos que nacen contra las urnas mueren en las urnas "

Aquest dimecres, el PSE i el PP basc anunciaran l' acord definitiu i el País Basc tindrà un nou lehendakari, Patxi López.
Per primera vegada, el País Basc tindrà un lehendakari no nacionalista.Un punt d' inflexió històrica a Euskal Herria que provocarà a curt termini un sacseig molt important a diferents estaments del govern. De fet, ja han anunciat "rebaixar l' exigència del coneixement del basc per part dels funcionaris" i " la llibertat d' opció lingüística".
Ara ja només faltava desnaturalitzar el País Basc. Els bipartits o tripartits que s' ajunten per treure del govern als guanyador de les eleccions provoquen el desencantament i desafecció cap a la política.
Aquest passat dissabte, el futur president de la Xunta de Galicia, Alberto Núñez Feijóo, en una entrevista a La Vanguardia comentava dues opinions totalment encertades : una és que les coalicions de partits perdedors divideixen a la societat i generen inestabilitat. També comentava que els governs que neixen contra les urnes moren en les urnes .
A Zapatero, dubto que hi estigui mínimament d' acord perquè avui, el PSOE es queda sense el suport parlamentari als Congrés de Diputats.
De fet, el govern de ZP està en mans de molts partits que ja l' esperen a la cantonada. ZP ha fet molt mal als catalans amb les seves mentides patològiques.
L' estratègia PP - PSOE ha estat ben trabada. Ara tothom s' ha tret la màscara i ja sabem a què i a qui ens haurem d' enfrontar a les properes eleccions.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...