dissabte, 8 d’agost del 2009

NO HI HAURÀ MOCIÓ de CENSURA a AMER

Més que mai fa falta l' ètica i la moral en la política. La gent està desencisada de tots els polítics per pactes que moltes direccions dels partits cuinen sense saber la realitat social d' un poble, d' una ciutat o d' un país. Pactes que no segueixen la voluntat real del vot emès pels seus ciutadans.
Avui, els amerencs ens hem despertat amb un titular de diari, " Independents i CiU parlen de fer una moció de censura a Amer ". Res més lluny de la realitat actual. A Amer NO hi haurà moció de censura amb els Independents.
Si CiU d' Amer no governa és gràcies als Independents d' Amer i a ERC. Nosaltres vam guanyar les eleccions però un pacte d' última hora entre ERC i Independents ens va situar a l' oposició. Han passat més de 2 anys i avui, l' Equip de Govern format per ERC i CA està en minoria perquè Independents van sortir del govern al cap de 4 mesos. Per què van sortir ?
Mentre, el poble va passant dies, mesos i anys sense cap visió de futur ni una espurna de projecte, senzillament es viu al dia.
A Amer encara s' han d' aprovar els comptes del 2009 i ja estem al mes d' agost. Fa mesos que no fem Plens. I tot això NO ÉS CULPA DE CiU sinó del pacte antinatural que van fer Targa i Güell.
Encara resultarà que Targa i Güell seran " els bons de la pel.lícula " amb aquesta notícia apareguda al diari !! Si a Amer, l' actual equip de Govern està en mans de l' oposició és per l' afany de protagonisme i d' autoritarisme de Targa. Com es pot tirar un poble endavant amb 4 regidors ? Com té previst aprovar els pressupostos ?
I el que la gent també s' hauria de preguntar és per què Güell li agradaria presentar ara una moció de censura amb CiU.
Després d' aquest historial polític a Amer des del 1999 fins avui, només un partit es pot alçar amb la cara ben enlaire. Qui ha quedat malament al poble és Targa, Güell i Clermont. Nosaltres, des de l' any 1999 hem fet una oposició molt crítica de l' era Güell i ara també la fem amb l' era Targa i Clermont.
La pressumpta moció de censura oferta per Güell no té sentit ni hi serà mai. Les direccions dels partits poden dir el que vulguin però la gent que som d' Amer sabem el dia a dia del poble. Sabem la realitat de l' era Güell i la de l'actual Equip de Govern.
No es tracta de sumar alcaldies ni de fer pactes surrealistes. Es tracta de ser persones com cal. De tenir ètica davant de tots els fets ocorreguts des del 1999. De tenir visió de futur i estratègia pel 2011. Nosaltres podem anar amb el cap ben alt pel poble. Nosaltres serem els únics que en les properes eleccions ens podrem presentar sense embuts, ni falsedats, ni pactes sense sentit.
Aquest és el tarannà que sempre ha tingut CiU d' Amer i també és el que predica Convergència Democràtica de Catalunya de Mas i, en el seu moment, la de Pujol. I no el que puguin opinar quatre càrrecs que es pensen que dominen el món i no veuen més enllà del nas.
CiU d' Amer té el cap ben posat. Avui estem situats a l' oposició havent guanyat les eleccions. La gent d' Amer sap perfectament el pacte antinatural ( però lícit perquè la llei electoral ho permet) que es va produir aquell matí de juny de 2007 entre Targa i Güell. La gent d' Amer sí que tenim memòria i sabem què han suposat els 8 anys de Güell i sabem què li suposa el pacte a Targa.
El "pan para hoy y el hambre para mañana" no serà l' estratègia de CiU d' Amer. Tot i així, n' estem ben tips d' aquest serial interminable.
P.D.1 : Ja tenim a sobre el Nou Dispensari Local. Cliquin i vegin el projecte. Això és gràcies a Güell, Targa i Clermont. Els seus programes electorals estan a anys llum del nostre. El dispensari, el primer tema.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...