dimecres, 13 de juliol del 2016

Benvinguda l' Associació Serviol



Avui hem conegut públicament   l' Associació Serviol, una associació creada i presidida pel Senyor Jordi Pujol i Soley, tal i com s' explicita en el blog de l' associació. 
Per mi és i serà sempre, l' associació creada i presidida pel MH President Jordi Pujol i Soley. 

Quan l' altre dia vaig llegir a la premsa que el President Pujol tornaria a estar "actiu" em va saltar el cor d' alegria. Quina sort que una persona tan brillant humana i intel.lectualment vulgui tornar a compartir els seus escrits públicament. 

Era coneixedora que seguia escrivint, malgrat el seu silenci des d' aquella fatídica diada de Sant Jaume del 2014. Però avui ha fet un acte de valentia, un acte de voler sortir del forat negre en què l' han situat públicament. 

El passat 25 de juny de 2015, vaig voler fer un post dedicatori a la seva persona, titulat " Un any sense el President Pujol ". Avui, quasi dos anys més tard de la data de la seva confessió pública, el tornem a recuperar. Benvingut de nou President !




Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...