dijous, 9 de febrer del 2012

Plataforma per la Llengua amb " 500 raons per parlar CATALÀ "



Aquest proper dissabte, 11 de febrer,  tindrem l' honor de poder comptar amb els organismes culturals més rellevants de Catalunya en la defensa de la llengua catalana i  la identitat nacional : Instituts d' Estudis Catalans - representat  pel president de la secció Filològica, Sr. Isidor Marí - ; Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua.

Serà un honor per Amer poder comptar amb la seva presència però és una gran satisfacció que vinguin per presentar el llibre de l' amic David Pagès i Cassú, " 500 raons per parlar CATALÀ".

La lectura del llibre d' en David Pagès és el millor antídot per contrarestar aquells que ens volen denigrar, arraconar a ser uns fenòmens estranys. El llibre de seguida t' enganxa perquè és amè, de lectura fàcil i curiosa. Vols saber què pensa un o altre de la nostra llengua i et manté viu i encuriosit fins al final. Seria com un llibre d' autoajuda per reafirmar la nostra identitat, la nostra llengua, la nostra pàtria.

Com molt bé deia Joan Fuster " la nostra pàtria és la nostra llengua". Dissabte la defensarem a Amer amb eminents personalitats de la cultura.




Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...