diumenge, 31 de gener del 2010

COMENÇAR IL.LUSIONA

Artur Mas ha estat proclamat candidat a la presidència de la Generalitat. Davant milers de persones i en un recinte per tots conenegut ( en aquest mateix recinte, el President Pujol cedia el lideratge a Artur Mas fa 8 anys enrere), Mas ha demanat il.lusió, treball, esforç perquè es pugui assolir una àmplia majoria.

Però el quid del discurs ha estat la proclama de fer un govern de les millors persones possibles, de les més ben preparades, de les més entusiastes, de les persones més sòlides" perquè puguin treballar i dedicar uns anys de la seva vida a Catalunya i a la seva gent".

Aquí rau la clau de volta perquè el país pugui tornar a albirar un nou horitzó, un nou futur amb solidesa i idees clares i eficaces.Hem de deixar enrere aquesta "època trista per a Catalunya" - en paraules de Duran Lleida.Hem de tornar a agafar el sentit del treball, el valor de l' esforç, la virtut de la humilitat, el seny com a estola per a un futur millor.

Tal i com ha dit el President Pujol, Catalunya " ha de reaccionar" per a poder sortir d' aquest pou sense aigua que és el Tripartit.

Un govern fort, potent, sòlid sempre ha de mirar en una mateixa direcció. Si hi ha altres rutes i els ulls no convergeixen en una, la resposta és estavallar-se i sortir-ne ben mal parat.

Començar de nou, il.lusiona !!

P.D.1 : Un lloc per trobar-nos, cativistes.cat

P.D. 2 : Començar il.lusiona

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...