dimecres, 20 de maig del 2009

Ser català és difícil, complicat i car

Ser català cada dia és més complicat tan a Catalunya com a l' Estat espanyol on hi estem sotmesos.
Després d' anys i d' anys d' espoli, es reforma l' Estatut d' Autonomia i després de ser refrendat al país sotmetent, ens diuen que ja ens trucaran per donar-nos el que per llei ens toca.
Però no se t' acudeixi demanar el que és teu, senzillament perquè et titllaran d' insolidari, d' insensible i de prepotent.
Mentre, a Catalunya, es van celebrant eleccions i cada vegada més, els catalans voten en massa als dos partits que ens sotmeten un cop tenen els vots dels catalans.
El "govern amic" cada dia ens va prenent més el pèl. Però aquí no passa res perquè els 25 diputats dels socialistes catalans aplaudeixen les paraules del pitjor president que mai ha tingut l' Estat espanyol.
Després de ser difícil ser català perquè et diuen de tot menys guapo doncs s' inventen mesures per a poder reduir l' impacte d' aquesta crisi econòmica amb els diners dels altres. Però aquest país bananero no passa res, fins i tot, consideren que el guanyador del debat ha estat el Gran Mentider.
Patètica l' entrevista d' avui a RAC 1 amb el conseller Huguet : la demagògia personificada. Quina falsedat hi ha amb tantes persones. Aquest senyor es dedica sempre a dividir la societat entre dretes i esquerres i finalment, li surt la passió independentista i fa una estirabot com a ambaixador del timbaler del Bruc.
Si a les properes eleccions, els catalans volen continuar essent enganyats doncs només cal que votin a la Sra. Badia o al Sr. Junqueras.Veuran que anirem tres passos enrere.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...