dijous, 31 de desembre del 2009

2010, L' ANY DEL CANVI

Que l' Any 2010 sigui l' any del canvi a Catalunya.

Al llarg dels dos Tripartits, Catalunya ha agafat un altre rumb. Molta gent es pensava que Catalunya aniria molt millor però la realitat ha estat molt i molt diferent. Mai com ara hi ha hagut tanta desil.lusió, ni desconcert. Mai com ara Catalunya ha estat tan maltractada, tan a dins del país com a fora de les nostres fronteres.

L' any 2010 ha de ser el punt d' inflexió d' aquest lastre que suposa el Tripartit. Les persones no podem quedar - nos perplexes i sense reaccionar. El poder sempre, sempre l' exerceix algú. Per tant, hem de mirar de crear noves il.lusions, noves realitats, noves perspectives de futur en tots els segments socials, econòmics, culturals.

Certament, CiU va guanyar tan el 2003 com l' any 2006 però la suma de forces parlamentàries autoanomenades " d' esquerres " sumaven i desplaçaven a la força més votada a l' oposició.

Si volem que això no torni a passar, no podem quedar-nos a casa o esperar que la llei electoral canviï. Catalunya pot canviar de rumb en tots els sentits. L' Artur Mas és el millor President que pot tenir la Catalunya del futur.

Tots, amb treball, humilitat, senzillesa i moral podem aixecar de nou aquell país que tan admirat era fora les nostres fronteres. Hem de treballar, pencar de nou : posar-nos les xiruques, ser a prop de les persones, solucionar problemes, crear riquesa i benestar, no posar trabes a tort i a dret, no s' hi val fiscalitzar en nom de l' ecopijoprogressisme fals i sectari.

Catalunya és avui un país sense llibertat, ple de trabes a l' hora de crear riquesa, a l' hora de conduir, de fumar, a l' hora d' escollir escola o concertar visita sanitària i una llarga llista en tots els sectors.

La Catalunya del segle XXI ha de ser oberta en els horitzons, forta en les seves idees de progrés i identitat, clara en les mesures d' eficàcia i de creació de riquesa.

Canviar-ho està de nou a les nostres mans. No s' hi val a quedar-se a casa i esperar un nou " timbaler del Bruc". Tots nosaltres podem fer realitat aquest canvi.

Que l' Any Nou ens empleni de salut i prosperitat.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...