divendres, 27 de juliol del 2012

CATALUNYA VOL VIURE EN LLIBERTAT




Diumenge, 29 de juliol al Parc de la Devesa de Girona,  se celebrarà un acte de reafirmació nacional històric.

Fa dos estius, concretament, el 10 de juliol de 2012,  ens vam manifestar més d' un milió de persones a Barcelona arran de la retallada del Nou Estatut per part del Tribunal Constitucional. El lema era " Som una nació. Nosaltres decidim". Aquella jornada va servir per marcar un punt d' inflexió com a país i nació. Ara tenim un nou repte per manifestar que hem arribat a una cruïlla que no té retorn.

És trist veure com l' eminència del Conseller d' Economia, Sr. Mas -Colell, parla a la BBC de la nostra realitat econòmica i ens diu que Catalunya està ofegada. En definitiva, estem en una situació límit, en la qual, mai, mai hi havíem arribat.  Però allò més fort és que Catalunya paga diners a Madrid de manera descomunal i Madrid torna quatre rals i no paga allò que ens deu. I ara haurem de demanar ajuda econòmica perquè no hi ha liquiditat.

Catalunya porta fent un llarg recorregut dins l' Estat espanyol però la situació actual ens demana que siguem forts, valents que tinguem coratge per avançar cap a un Estat propi. Per això, ens cal ser-hi al concert que se celebrarà diumenge, 29 de juliol a les 6 de la tarda a La Devesa.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...