dissabte, 18 d’octubre del 2008

Àngel Colom apropa els nouvinguts a CDC

L' activisme d' Àngel Colom pot fer apropar els nouvinguts a CDC.
Àngel Colom és el nou responsable de la sectorial d' Immigració de CDC, una bona aposta per un patriota incomprès i una sectorial importantíssima i que, a CDC, tot i els esforços que sempre s' hi han dedicat per mans d' activistes com Carles Campuzano, mai ha acabat de connectar amb aquest creixent teixit social.
La sectorial d' Immigració tindrà una posada de llarg el proper 3 de desembre a l' Auditori Winterthur, amb la presència d' Artur Mas.
Àngel Colom té previst trepitjar les 41 comarques catalanes per crear sinèrgies amb els nouvinguts. Colom, sota un lema ben clar " Tots, un sol poble" lluitarà perquè CDC no es quedi distanciada de la nova realitat que suposa la immigració.
A part d' establir ponts de diàleg amb els nouvinguts, la sectorial posarà en marxa un portal a Internet : http://www.nouscatalans.cat/ , com a eina de comunicació ràpida i actual.
En paraules d' Àngel Colom és " la voluntat de CDC en aquest àmbit és la interculturalitat. L' empatia dels nascuts a Catalunya i els que no hi ha nascut per sumar, per fer un sol poble. Els catalans ho hem fet històricament i ens n' hem sortit sempre. Ara també ens en sortirem".
La interculturalitat, un valor de país, un objectiu transversal per a tothom.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...