diumenge, 6 de novembre del 2011

QUE NO T ' ENGANYIN

L' HERÈNCIA DEL GOVERN TRIPARTIT

El forat que han deixat a les finances

1-El "Consejo de Política Fiscal y Financiera" reunit el 24 de novembre de 2010 va assegurar que el dèficit de Catalunya era d' un 2,4 % del PIB. Gairebé un any després descobrim que el PSOE i el PSC van enganyar els ciutadans fent pública una xifra molt inferior a la real, ja que no és el 2,4% sinó el 4,2%. És a dir, els socialistes ens van fer creure que el dèficit de Catalunya era de 4.700 milions quan en realitat és de 8.350 milions.

2-El Tripartit deixa com a herència al nou Govern un total de 54.000 milions d' euros en factures pendents de pagar, algunes de les quals van més enllà de l' any 2020.

3- 1 de cada 3 euros que es van gastar durant l' any 2010 no tenia cobertura per la via dels impostos i, per tant, es va aconseguir a través de l' endeutament.

4-Fruit d' aquesta gestió irresponsable, aquest any 2011 la Generalitat de Catalunya ha de pagar 4 milions d'euros diaris en concepte d' interessos de deute. Per a l' any 2012 aquesta xifra s' incrementa fins a 6 milions d' euros cada dia.

5-Per a l' any 2012 està previst que la partida pressupostària destinada a pagar interessos de deute tingui un volum que equivaldrà a 8 o 9 vegades el pressupost del Departament de Cultura.

Veient aquesta trista realitat, els catalans no podem votar un PSOE -PSC, ERC, ICV-EUiA. Tampoc el PP, que si treu majoria absoluta, els catalans no ens donaran ni aigua.

L' opció única i vàlida per Catalunya és el vot a CiU. L' únic partit que pot defensar realment els interessos de Catalunya.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...