divendres, 4 d’abril del 2014

" Receptes d' aula " de Cecília Gafarot

 


Últimament utilitzo el meu bloc per parlar de presentacions de llibres i avui, em fa molta il.lusió parlar sobre un nou llibre, " Receptes d' aula " de la mestra Cecília Gafarot i Esteve.

Aquest nou llibre encara no s' ha presentat en societat però la setmana vinent, concretament, el proper dijous, 10 d' abril, a l' Auditori Josep Irla (Delegació de la Generalitat de Catalunya a Girona), a les 17, 45 h tindrem el goig de poder comprar-lo i llegir. Llegir-lo per aprendre i posar en pràctica tot el que diu.

"Receptes d' aula" és un llibre pedagògic destinat no només a mestres o professors sinó a tothom que vulgui optimitzar el seu pensament tot aplicant la tècnica de " El sis barrets per pensar " de Edward de Bono. Sis barrets de sis colors diferents que simbolitzen sis diferents maneres de pensar.

L' acte estarà presidit entre d' altres per Donna Pace, Consultora i Master Trainer de Edward de Bono.

La reputació de Edward de Bono en el camp de la creativitat, innovació i ensenyança del pensament com a habilitat adquirida, l' ha convertit en una autoritat mundial en aquest terreny. És reconegut internacionalment pel concepte de "Pensament Lateral (Lateral Thinking)", idea que va revolucionar el món de la docència i el management fa 30 anys, essent més que mai, un manual d' aprenentatge intel.lectual per a milers de professors i empresaris.

Aquí us linko un video del Dr. de Bono :














dilluns, 31 de març del 2014

" El nét del pirata " de Manuel Cuyàs



El proper dimarts, 1 d' abril es presenta el llibre " El nét del pirata" de Manuel Cuyàs, a la Casa de Cultura de Girona, a les 8 del vespre. La presentació anirà a càrrec del periodista Jordi Grau.

Manuel Cuyàs, evoca la seva infantesa i els records de la seva família. La història se situa durant la postguerra a Mataró amb un avi que va anar a fer les Amèriques.

Un llibre excel.lent, divertit, amè i fàcil de llegir. Una història diferent de l' avi corsari.






Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...