dijous, 12 de febrer del 2009

La Catalunya decadent

Diuen que " les mitges mai són plenes ni bones " i el Tripartit ens ho ve demostrant dia rere dia.
Malgrat aquest desgavell descomunal, els membres del Tripartit viuen situats en el paradís del Parlament.
Avui en tenim una mostra més que completa :
  • els sindicats d' ensenyament, ERC i ICV estan disposats a fer vaga el proper 13 de març per demostrar al conseller Ernest Maragall que la LEC (Llei d' Educació de Catalunya) no els hi agrada gens i menys des que s' ha proposat debatre el nou calendari escolar.

Per altra part, la cúpula sociata del Llobregat està més que molesta amb l' actitud del conseller Saura arran de la manifestació pro-Palestina. El senyor Saura aplica " l' imperatiu ètic" del seu partit i per unes hores deixa de ser el cap més visible de la conselleria d' Interior i es dedica a posar entrebancs als serveis de defensa d' aquesta devastada pàtria.

Seguidament, l' eminència econòmica del país, el conseller Castells utilitza la màscara de Jekyll and Mr. Hide : surt davant la societat civil catalana fent cara de molest davant la proposta del finançament i quan li truca el Súper-Ministre Solbes es dedica a fer quatre lladrucs però seguidament la baixada de pantalons és constant. No fos cas que el Gran Farsant ZP s' enfadés i no donés ni un euro dels que per llei ens toca.

La consellera de Treball ja no sap quines ulleres posar-se per atendre els centenars de milers d' aturats que té Catalunya. De fet, és la comunitat autònoma de l' Estat espanyol on l´índex d' atur ha pujat més. La consellera Serna s' hauria de dedicar a fer propaganda d' alguna marca d' ulleres ja que ,més enllà de canviar-se-les o bé blanques o bé vermelles, no serveix per gaire res més.

Llavors, la consellera de Salut es dedica a amagar el caos de la Sanitat. Sempre vén fum i amaga la desastrosa gestió que porta des que és consellera.

I l' home més feliç i content d' aquest trist Govern és en Carod. Ai las ! se li'n dóna tres xiulets que hi hagin expedients de regulació, que la justícia estigui colapsada, que TV3 cada dia sigui menys catalana ... Ell només viatja obrint "ambaixades" d' aquest desgraciat país.

Mentre, l' oposició presenta un seguit de mesures per afrontar la greu crisi actual però moltes de les propostes són rebutjades. CiU ha presentat ja fa dies i dies més de 75 propostes al Govern espanyol i català però sembla que el Tristpartit i el Govern de ZP tenen la pòcima màgica per solucionar l' economia i el finançament, i enlloc d' ajudar als treballadors i a la petita i mitjana empresa es dediquen a mirar, escoltar i ... a viure !

L' oposició treballa intensament però sigui perquè els mitjans de comunicació estan entregats al poder sociata o bé perquè tot allò convergent és dolent que no sortim per enlloc. Tot vetat, tot tapat, tot amagat.

Catalunya i la seva gent vivim uns moments polítics, socials i econòmics molt dolents.Catalunya està cada dia més debilatada. El seu teixit empresarial cada dia es va reduïnt. Dia rere dia, el nostre potencial de gent emprenadora i pencaire està més desanimada i enfonsada.

Però, per TV3 Catalunya cada dia va més bé. Per TV3, Catalunya està passant per un dels millors moments nacionals i culturals. Diàriament palpes que la Corporació de Ràdio i Televisió de Catalunya està governada per uns sectaris i nepòtics.

La Catalunya decadent. La Catalunya pròspera s' està morint dia sí dia també. I els grans independentistes i mans netes, cada dia l' empenyen perquè vagi més lluny i més diluïda.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...