dimarts, 28 d’octubre del 2008

Convergents a la campanya americana

Diferents membres de CDC com David Madí, Carles Llorens, Ima Mis, Lluís Recoder, Marta Subirà o Ferran Fernández estan seguint de ben a prop la recta final de la campanya electoral americana.
CDC ha creat un bloc a Internet " Convergents a la campanya americana" on els citats membres del partit hi escriuran les seves impressions al llarg d' aquesta estada americana.
Per exemple, l' últim post escrit per Carles Llorens (Secretari de Relacions Internacionals de CDC ) ressalta la campanya "bruta" que estan fent seguidors de McCain contra Obama.
També el post fet per la Marta Subirà (regidora de Sant Cugat) ens explica com els seus amics prefereixen McCain i no Obama.
Un bloc interessant per esperar els resultats de les eleccions americanes.
El món pendents de la primera potència mundial, tan criticada i admirada, però sempre com a referent en tots els àmbits socials, polítics, econòmics, culturals.
Mentre USA avança, el President del Govern espanyol fa pataletes per assistir, el 15 de novembre, a la cimera de Washington per parlar de la crisis financera i econòmica.
Realment patètic l' espectacle que està fent la diplomàcia espanyola. Enlloc de preguntar-se per què no hi son o què s' ha fet per no ser-hi, es dediquen a mirar-se el melic i fer-se petons a les galtones i escampar arreu que Bush no els vol.
Ens volen fer creure que Bush és el furòncul de ZP en aquesta cimera. Mentre, Sarkozy l' anima i li toca l' esquena amb un somriure sota el nas.
Realment, la diplomàcia espanyola està sota mínims. Només faltava aquest gest de ZP per continuar essent la riota a nivell internacional.
Mentre Espanya tingui tantes bones relacions internacionals mai estarà en les cimeres dels Set més grans. Estaria bé que el truquessin Chavez i els seus amics presidents dictadors i li espetessin un " Por qué no te callas ?".
P.D.1 : Us recomano el post de Carles Campuzano sobre la Llei de Dependència.
P.D.2 : M' arriba des de USA que la victòria de Obama no està tan clara com ens volen fer creure l' Obamania europea.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...