dimecres, 24 de febrer del 2010

Rosa Núria Aleixandre rep la Insígnia d' Or del Consell General de Col.legis Oficials de Podòlegs

La senadora Rosa Núria Aleixandre rep la Insígnia d' Or del Consell General de Col.legis Oficials de Podòlegs per la tasca en la tramitació de la Llei del Medicament.
Per combatre la desafecció política calen molts canvis a tots nivells i un és la professionalitat i la meritocràcia de les persones que es dediquen a aquesta tasca tan maltractada en els nostres dies.
Rosa Núria Aleixandre és la portaveu de CiU a la Comissió de Sanitat del Senat.Una senadora infatigable dins la cambra alta de les Corts Generals : CiU té 4 senadors dels 10 més treballadors de la Cambra.Una n' és la Rosa Núria.
Fa pocs mesos també va rebre un guardó per la millor idea sanitària sobre les vacunes infantils.
Persones de la seva valua, talent i qualitat és el que més necessita la política. Una senyora brillant, intel.ligent, eficaç.
Els convergents podem sentir-nos honorats de comptar amb tanta qualitat professional. També el diputat Jordi Xuclà va rebre l' Ordre de l' Estrella de la Solidaritat Italiana en grau de Commendatore (la màxima distinció que hom pot rebre del Govern Italià).
Enhorabona i endavant amb la vostra gran dedicació pel bé comú.

diumenge, 21 de febrer del 2010

Santi Vila

Aquest matí, en Santi Vila ha estat presentat oficialment com a cap de llista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
Ha estat un acte de prospecció cap al futur : si l' Artur Mas va suposar el punt d' inflexió de CDC després de Pujol, Santi Vila simbolitza la nova generació de polítics convergents de les comarques gironines.
En Santi ha fet un gran discurs, un discurs trencador perquè amb la seva oratòria extraordinària ha clamat pel respecte, pels valors i les actituds, per l' alliberació de prejudicis però també ha clamat per un nou impuls per a les comarques gironines, per les noves tecnologies, pel talent i la cohesió social.
Ha revisat l' oblit que han fet el Tripartit amb els pressupostos de la Generalitat respecte les comarques gironines. També la manca de lideratge del Govern i la manca d' acció i decisió vers necessitats importantíssimes pel nostre futur immediat : eix ferroviari, llei de dependència, carreteres, prostitució, energies alternatives, ajuts a les PIMES i un llarg llistat de greuges.
Un gran discurs, carregat d' intel.ligència, sensibilitat, audàcia i respecte. Brillant.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...