dilluns, 20 d’abril del 2009

Aixecar Catalunya

El Dia de Convergència que avui hem celebrat a Vic ha estat un dia emotiu i de renovació emocional. Ha estat com un "salari mental" necessari per la nostra autoestima i per "Aixecar Catalunya altra vegada".
Érem més d' 11 mil persones vingudes d' arreu de les comarques catalanes. Avui hem demostrat altra vegada que som la primera força política de Catalunya. Cap partit polític té aquesta movilització tan espectacular. Avis, pares, joves i infants tots al voltant d' un projecte, d' un ideal de país, d' un horitzó nacional que tant ansiem.
Tothom s' ha sentit ben representat : els infants han disfrutat amb tot el seguit d' activitats lúdico-culturals i esportives que hi havien; els joves també han col.laborat reclamant el "Catalonia is not Spain"; els avis han pogut apropar-se de nou al President Pujol i a l' Artur Mas. Tots i totes hem compartit els discursos brillants de Ramon Tremosa, l' Artur Mas i el President Pujol.
Un acte festiu però reivindicatiu en aquests moments tan crítics que està passant el nostre país. Amb un Govern sense rumb, maltractat pel "govern amic de Madrid" i amb unes crosses que dia sí dia també s' esquerden, ICV i ERC.
Aquesta setmana viurem uns dies importants pel futur de Catalunya : desembarcaran els ministres Chaves i Blanco a parlar amb el Califa cordovès que tenim instal.lat a la Generalitat a portar-li una làmpada perquè la vagi fregant a veure si surt el geni i vessa molts diners a la nostra expoliada pàtria.
Veurem com Chaves i Blanco tocaran la cresta al Califa i li diran que s' ha acabat el sarau de demanar el que per llei ens toca. Veurem com l' Espanya plural s' ha acabat. Veurem com els 25 diputats del PSC a Madrid aixecaran el cap per a fer l' últim suspir. També veurem com les crosses del Govern Tripartit culpen del finançament al pacte Mas-Zapatero.
Estem ben arreglats amb aquest bàndol de farsants i malabaristes.
P.D. 1 : Hem passat pel Túnel de Bracons. Excel.lent eix viari però que ben aviat se'ns farà petit. Llavors, trucarem als eco-progres d' en Saura i Boada i els hi demanarem que comencin a excavar un túnel paral.lel. Quins demagogs ! Que si impacte ambiental, que si no és necessari, etc. Segur que el Sr. Boada i passarà molt sovint per anar a treballar des del seu Sant Esteve d' en Bas.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...