dimarts, 17 de febrer del 2009

ERC FORAGITA CATALUNYA

Catalunya, un territori traït per una direcció d' un partit independentista. Què més hem d' esperar ? Si els catalans no veuen el trist espectacle d' aquesta patètica direcció d' ERC és per fer-se l' harakiri tot cantant el Cara al sol.
Carod Rovira va vendre als catalans un pacte per intentar fer una Catalunya social i apropar-la als "altres catalans per integrar-los" - es veu que deurien estar marginats aquests "altres catalans" o el Sr. Carod deuria patir un trauma mai superat pel seu orígen no assumit.
Ara, en Carod Rovira, ja desterrat d' aquesta fallida conquesta es dedica a situar a primera fila el seu subaltern germà, Apel.les Carod Rovira.
I ves per on, que el germaníssim Apel.les té unes sortides tan o més il.luminades que el seu antecessor. Avui, el Delegat de la Generalitat a París, ens ha fet saber que " sembla que només es puguin dedicar a la política els fills únics. No és cap handicap ser germà del Vice-president, sinó que és pura coincidència. Qui vol, ho aprofita". I és clar, el germaníssim Apel.les, té més cara que esquena. El cinisme que demostren aquestes declaracions són proporcionals a la barra que tenen els integrants del Tripartit.
El satèl.lit partit de ICV-EUiA diu que donarà suport a la vaga contra el conseller E.Maragall perquè la LEC no li agrada i la proposta del nou calendari escolar tampoc.
Mentre els socis de govern les fan de l' alçada d'un campanar i en un país normal ja haurien dimitit, el Califa de Catalunya va al Japó i es gasta 154.000 €. Evidentment, el Molt Honorable President hi va anar acompanyat del Vice-President Lluís Carod i del conseller Huguet.
Mentre, avui ens han arribat notícies que el Tribunal Constitucional pot eliminar els símbols nacionals de Catalunya; és a dir, la senyera i Els Segadors.
Davant d' aquesta grotesca realitat, em pregunto què fa ERC. Per què ERC dóna suport als seus principals botxins ? Si el PSOE-PSC governen és gràcies al seu suport !!! Per què surten i fan creure als catalans que el pacte d' entesa del Tripartit 2 s' ha de revisar ?
Sr. Puigcercós, aquesta cançó enfadosa ja l'hem escoltat 1.000 vegades i res de res. Però què es pensen, que els catalans som tontets, que no tenim memòria ? Els salva-pàtries d' ERC tornen a cantar la cançó enfadosa perquè la bona gent de Catalunya vegin que són molt patriotes.
Quina barra!!!!
P.D.1 Facebook : la red social més important de la blogosfera, amb més de 175 milions d' usuaris, anuncia que és propietària dels continguts de manera " perpètua, mundial i de manera irrevocable", per sempre. I que en poden fer ús com ells vulguin. Quina enganxada tan blogosfèrica !!
P.D.2 Que ZP no en té ni idea d' economia ja ho sabíem. Però donar cash al Sr. Botín i al Sr. González ha estat poc encertat. Que arriben els diners a la petita i mitjana empresa ? Que arriben els diners que paguem tots a l' economia real ? L' administració ha de donar liquiditat al sistema financer quan ho necessita perquè és la sang de l' economia però no a canvi de res.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...