dilluns, 10 de novembre del 2008

Finalment tenim el Ple Ordinari

Després de 4 mesos sense fer Plens Ordinaris, per tant, incomplint de nou el règim de sessions de Plens Ordinaris proposat per l' actual Equip de Govern, ens han convocat aquest proper dimecres, 12 de novembre a les 7 de la tarda.
En l' ordre del dia hi ha punts importants pel futur del poble a curt i mitjà termini .Uns dels més importants són l' aprovació de les Ordenances Fiscals per l' any 2009; modificació de crèdits; l' aprovació inicial del projecte dels vestidors del camp de futbol municipal i la finalització de l' expedient d' indemnització a abonar per l' empresa Baker Gestión, S.L.
Després de demanar personalment una auditoria urbanística reiterades vegades, ara taparem de nou les il.legalitats de l' edifici de pisos promoguts per Baker Gestión.
Un bloc de pisos amb il.legalitats flagrants com construir més pisos del que permet les normes subsidiàries del poble.
Un bloc de pisos que simbolitza l' obra pòstuma més il.legal mai comesa a Amer. Un monstre de 91 pisos que donen la benvinguda al poble mil.lenari d' Amer.
L' Alcalde d' Amer té sobre la taula expedients urbanístics per solucionar però no deu saber per on començar. Enlloc de ser valent i portar les coses allà on s' han de portar, ens dedicarem a marejar la perdiu i tapa't que no hem vist res. D' altres, tot fent un bon cafetó es fan un tip de riure i a viure !`
Ja ho saben, si volen muntar la paradeta, vinguin a Amer, es presintin per alcaldable i no pateixin per res; les catifes i els llençols mai s'espolsen.Senzillament, vivim amb la ferum encoberta d' història mil.lenària.
P.D.1 : Excel.lent article de Francesc-Marc Álvaro al Singular Digital " Si voleu Obames, canvieu els partits".
P.D.2 : El diari The Wall Street Journal alaba el sistema bancari espanyol.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...