dijous, 17 d’abril del 2014

Sant Jordi 2014

Sant Jordi 2014

Aquest Sant Jordi arriba amb una càrrega nacional molt potent : l' any del Tricentenari del 1714 i el procés d' independència.També un Sant Jordi carregat de bons llibres, tant d' autors catalans com d' estrangers. 

Fa goig entrar a les llibreries i veure taulells a vessar de llibres. Els ulls no saben on mirar. Te' ls quedaries quasi tots perquè els diferents arguments de la contraportada et transporten a mons per descobrir.

A molts pobles i ciutats han tingut una bona pensada : allargar la Diada de Sant Jordi fins el cap de setmana.

A Amer hi haurà un munt d' activitats des del dimecres, 23 d' abril fins el dissabte 26 d' abril. Destacaria la presentació del conte, " Al galop per la història de Catalunya", de David Pagès i Cassú i la tarda literària amb música clàssica i cant coral, amb Carles Duarte i  Montserrat.
Gaudir d' una lectura on es narren fets històrics del nostre país però adequat als infants i joves i escoltar la intel.lectualitat de Carles Duarte i Montserrat és, com a mínim, un plaer per les persones que estimem la nostra pàtria i la nostra llengua. 

Amer tindrà en vint i quatre hores dos persones, en David Pagès i en Carles Duarte, que són dos grans lingüistes que estimen i treballen pel país des de fa molts i molts anys. 

Bona Diada de Sant Jordi !




Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...