dijous, 9 d’abril del 2009

El PSC es plantarà si l' Estat no compleix l' Estatut

Avui, el Tripartit s' ha conjurat de nou per "aguantar el xàfec de l'Estatut", el qual, tindrem alguna resolució definitiva després de les eleccions europees.
Ràpidament, ha sortit el Sr. Iceta a pregonar que " el Govern català es plantarà en el Consell de Política Fiscal i Financera si el govern de l' Estat espanyol no presenta una proposta de finançament que compleixi estríctament amb l' Estatut ".
Recordin molt bé aquestes paraules : aquí no es plantarà cap partit del Tripartit. Més aviat s' empassaran el gripau enviat pel Sr. Manuel Chaves - flamant Ministre de Cooperació Territorial - i sortiran a escenificar que degut a la crisi ens donen 2.500 milions d' euros.
Temps al temps. D' aquí la renovació que ha fet el Gran Farsant ZP per encarar els grans problemes que té el Govern de l' Estat,un d' ells, el finançament de Catalunya.
Entre el Manuel Chaves i l' Elena Salgado es passaran l' Estatut per un cert lloc i aquí no passarà res.
Llavors, sortiran els titelles d' ERC i d' ICV a fer el numeret. Però res de res. Molt soroll i tapa't que a dalt la trona si està molt bé.
Aquí CiU ha de ser valenta i arribar fins el final. Si no s' aplica l' Estatut íntegrament, el que haurem de fer és un referèndum o consulta popular ràpidament i plantar-nos. Si convé, fer un "tancament de caixes" i a veure què passa.
Porten anys expoliant-nos i encara tenen la barra de no retornar-nos el que per llei ens toca.
Però Catalunya és cega o almenys això ho demostra els 25 diputats que té el PSC a Madrid. Si en tenen 25 és perquè gent de Catalunya els va votar. Per tant, aquests 25 diputats tenen la clau de volta.
Aquests 25 diputats faran el mateix que els falsos polítics del Govern Tripartit : parar la cara per rebre el cop, sortir al carrer a fer una roda de premsa i dir que ens han donat una quantitat molt bona, intentar que els mitjans de comunicació en parlin poc i sense soroll i arribar a esgotar la legislatura.

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...