dilluns, 6 de setembre del 2010

Compromís municipal sobiranista de Sant Pere de Rodes



Avui hem fet una trobada al Monestir de Sant Pere de Rodes per reclamar la independència de Catalunya des de l' acció municipalista.

El 5 de juliol, l' Ajuntament de Port de la Selva va fer un pas més en declarar-se " municipi moralment exclòs de la Constitució Espanyola ". Des de llavors, hi ha més de 70 municipis catalans que han seguit el mateix pas.
Per aquest motiu, l' alcalde de Port de la Selva, Genís Pinart (CiU) ha volgut tornar a marcar un fet històric en un paratge carregat de simbolisme com és Sant Pere de Rodes : crear una plataforma per demanar al proper president de la Generalitat de Catalunya un pas endavant en les aspiracions nacionals de Catalunya.
Avui hi hem assistit una bona colla d' alcaldes i regidors de diferents pobles de Catalunya. Molts dels seus ajuntaments tenen previst declarar-se "moralment exclosos de la Constitució" en el proper Ple que se celebri en el consistori.

Tots units, sense color polític, junts per demanar la llibertat i la sobirania del nostre poble mitjançant el " Compromís municipal sobiranista de Sant Pere de Rodes".

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...