dijous, 20 de gener del 2011

La ruta del timoner




Aviat farà quasi un mes de la investidura del President Mas i dia a dia es van nombrant persones per a desenvolupar la tasca de Govern.

Ahir el president del grup del PSC, el Sr. Nadal, escampava amb aires de mofa que "havien vist el timó però no la ruta", i és clar, el que ells no han albirat mai al llarg dels dos Tripartits ara ho exigeixen al nou Govern.
Vostès creuen que el President Mas no sap cap on navega ? Certament, els populismes massa sovint són per amagar mancances pròpies i ahir el Sr. Nadal hi va recórrer.

El President Mas té molt clara la ruta, té clar que la travessia no serà fàcil perquè fa temps que el mar està convuls i que els vents que s' apropen no facilitaran conduir el vaixell a bon port.
Al llarg de la campanya electoral, CiU va fer una gran pedagogia amb idees de país molt i molt interessants. Crec que CiU va ser qui millor va arribar als ciutadans explicant les seves propostes.

La ruta del timoner está traçada i de ben segur que portarà el vaixell al millor dels ports possibles malgrat la tempesta, els vents imprevistos i tots els entrebancs avui no visibles.

PD. 1 : Encertada la postura del Grup Municipal de CiU a Girona sobre el nomenament de J.Pluma.

P.D.2 : Post de Carles Puigdemont al seu bloc " Coratge contra el desconcert ".

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...