dimarts, 14 de juliol de 2015

En clau de país : junts el 27 S


Sembla que hi ha un principi d' acord per la llista unitària del 27 de setembre on, a part de persones de la societat civil, també hi serien el President Mas i el president d' ERC,  Oriol Junqueras. 
A aquest principi d' acord també s' hi pot afegir els Demòcrates de Catalunya ( ex membres de Unió) i el MES ( ex membres del PSC). Els qui  sembla que al final no s' hi afegiran serà la CUP, tot i que diuen que compartiran l' estratègia independentista. 

Després d' aquesta llarga agonia que hem patit al veure que tothom " escombrava cap a casa" sembla que ha sortit finalment el sol i podrem dir, ara sí, que farem una llista unitària, una llista plural d' integrants de diferents àmbits però units per un sol objectiu : la independència de Catalunya. 

El President Mas sembla que no l' encapçalarà sinó algú de la societat civil. Aquest devia ser el principal escull a resoldre. Mira que fa 300 anys que divaguem, ens maltracten cada dia però entre nosaltres " ens matem perquè el President no l' encapçali ". Tristor, petitesa .... però si així ha de ser per tirar endavant una llista unitària doncs així sigui. 

Ara cal posar-hi fil a l' agulla i amb molta intel.ligència però sense perdre el temps, cal anar a trobar a persones indecises, persones que dubten per l' endemà i el futur després del 27 S.

No badem ni un segon més. Com deia el President Pujol ,"ara no toca". Ara ens toca anar tots junts, deixar les tonteries i anar per feina, treballar per l' alliberament nacional de Catalunya. Cap comentari:

Feliç Sant Jordi, 2020

 Sant Jordi 2020 Un Sant Jordi molt diferent dels viscuts fins avui. Un Sant Jordi impensable fins fa dos mesos. Un Sant Jordi de confi...